Adda se declară a fi o mamă norocoasă. E foarte mândră de felul în care se dezvoltă nu doar fizic, dar mai ales mental și sufletește fiul ei. Cea mai bună dovadă că are un copil deosebit e gestul acestuia, care a impresionat-o până la lacrimi.

Se pare că, chiar dacă e de-o șchoiapă, micuțul Alexandru este un sprijin de nădejde când artista trece prin perioade mai dificile. Deși ea încearcă să-l protejeze și să-i ascundă stările ei mai puțin plăcute, copilul înțelege mai multe decât se aștepta vedeta. Iată ce lecție i-a dat băiețelul mamei lui!

Timp de câteva zile, cântăreața nu a fost în cea mai bună stare, iar fiul ei a observat și a reușit să-i ridice moralul. Acum, Adda a decis să le povestească tuturor lecția pe care a primit-o de la băiatului ei.

„Eu, ca părinte, am încercat să fiu mereu puternică în fața copilului. Să îl fac să se simtă în siguranță și să știe că am situația sub control. M-am ascuns mereu când plângeam, ca să nu se sperie că e ceva neregulă cu mami. El mă știe doar bine, zâmbitoare și energică. Sprijin și stâlp.

Mereu am susținut că eu sunt cea care trebuie să-i dea lui putere, să-l îndrum, să-l învăț, cât de bine pot, să facă față situațiilor care ar putea să-l rănească. Dar uite că, ai noștri copii ne dau, când nu ne așteptăm, replica sau chiar adevarate lecții. Totul e atât de simplu, dar oamenii mari complică mereu lucrurile”, a scris Adda pe contul ei de Instagram.

Ce i-a spus băiețelul mamei lui

Foarte isteț și receptiv la ceea ce se întâmplă în jurul său, băiețelul a realizat că ceva nu era în regulă cu mama lui și a reacționat natural, chiar dacă nu tocmai tipic vârstei sale.

Micuțul Alexandru și-a luat mama de mână, a pupat-o și i-a spus câteva vorbe pline de înțelepciunea unui o trecut prin viață. Astfel, cântăreața a lăsat deoparte toate lucrurile care o nelinișteau și a realizat că este ”cea mai norocoasă”.

„De câteva zile nu sunt în cea mai bună stare, așa că nu am reușit să mă ascund în totalitate de Alexuțu. El, cu antenele lui de greieraș, a auzit frânturi din ce vorbeau mami și tati. Azi, Cătălin a vrut să mă scoată din oraș la relaxare, dar eu am vrut să rămân cu ștrumphul acasă.

Am ieșit să facem niște cumpărături, iar pe drum m-a luat de mână și m-a pupat, apoi mi-a spus: “Mami, ai reușit multe în viață! Poți să reușești și acum!”.Așa că nu mai am nici cea mai mică problemă! Sunt cea mai norocoasă din Univers! Dumnezeu mă iubește! ❤️”, a concluzionat artista, pe bună dreptate.

Vezi și Adda, dezvăluiri despre primul bărbat din viața ei: ”A fost un iubit nasol”. Cum s-a cunoscut cu actualul soț

Citește și:

Formează un cuplu de 25 de ani, dar se iubesc ca în prima zi. Cum s-au fotografiat Catherine Zeta-Jones și MIchael Douglas?

Mihai Gâdea, mândru de fiica sa! Karina a fost acceptată la o universitate de presitigiu din străinătate. Cum arată aceasta la 19 ani