Înainte să îl cunoască pe viitorul ei soț, Lavinia a mărturisit că îl admira pe Ștefan Bănică „ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit. Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să ajung aici”. Ea l-a cunoscut prin-o prietenă comună.

„Prima dată când l-am cunoscut (pe Ștefan Bănică Jr.-n.r.), l-am întrebat dacă este machiat, pentru că totdeauna mi-am pus această întrebare. A început să râdă, dar nu, așa are ochii”, a mai spus Lavinia Pîrva în emisiunea online a lui Marius Manole.

„Este foarte atent la ce mănâncă, este foarte echilibrat. Nu-i plac dulciurile și este un om care muncește enorm. (…)Îl ador, ca actor, ca artist, lăsând la o parte faptul că sunt soția lui”, a mai spus bruneta.

Soția lui Ștefan Bănică a vorbit și despre momentele în care presa a scris despre ea lucruri care nu aveau nicio legătură cu realitatea. „Când am oficializat relația cu Ștefan, spuneau că eu am stat în portbagajul mașinii și mă ascundeam”, a declarat Pîrva.

Lavinia Pîrva a mai explicat că relația dintre ea și Ștefan Bănică se bazează pe încredere, pe libertate și pe „multă iubire”, acesta fiind secretul căsniciei ei fericite. În ciuda zvonurilor apărute în presă în ultimul an că ar avea probleme în mariaj, artista a dezvăluit că ea și Ștefan sunt foarte bine și sunt fericiți alături de copilul lor, Alexandru.

„Relația noastră se bazează pe încredere, pe libertate și pe multă, multă iubire. Și cu asta cred că am spus tot. Eu am mers mereu pe premisa asta că nimeni nu pierde pe nimeni pentru că nimeni nu deține pe nimeni. Și atunci lucrurile funcționează, altfel nu. Cred că cei care funcționează altfel, se îmbolnăvesc la un moment dat și nu e în regulă”, a mărturisit Lavinia.

Artista a dat din casă și a mărturisit că cei doi se mai și ceartă și artistul îi reproșează lucruri pentru că este prea permisivă cu fiul lor.

„Păi acum ne reproșăm. De exemplu, îmi zice că sunt multe prea permisivă și prea blândă cu fiul meu. Ăsta mic e bombă cu ceas și eu îl las să facă multe lucruri, ce-i drept. Și atunci el îmi spune că nu avem reguli. Avem, dar eu merg pe principiul acesta că nu interzic lucruri, ci îl las să încerce, să experimenteze, fiind lângă el ca să nu pățească doamne ferește ceva, dar prefer așa decât să am un copil crispat”, a mai spus Lavinia.

Citește și: Lavinia Pîrva a publicat o nouă imagine cu Alexandru. Cum i-a schimbat viața fiul ei?

Cum reușește Lavinia Pîrva să-și mențină silueta

Zvonuri despre un potențial al divorț al celor doi, a pornit de la faptul că artista a fost fotografiată fără verighetă. Însă, vedeta a negat de fiecare dată zvonurile.

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a declarat Lavinia Pârva.

Lavinia Pârva a mărturisit în emisiunea lui Manole și cum a scăpat, rapid, după sarcină, de kilogramele în plus. ”M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”.

Soția lui Ștefan Bănică a profitat de situație pentru a povești cum i-a venit ideea să deschidă un shop online cu haine pentru femei, care se bucură de mare succes. ”A început ca o joacă. Eu, în momentul în care am fost însărcinată, am luat foarte multe kilograme. Eram așa, ca un ursuleț… care râdea foarte mult. N-am mai râs când a trebuit să mă îmbrac, că nu mai aveam cu ce. Ce am de făcut? Ori stau numai în casă, ori trebuie să găsesc o soluție să arăt a om când ies pe stradă. Și atunci am zis să-mi fac pe comandă… Am găsit o croitoreasă foarte bună și am zis să-mi fac câteva ținute”.