Și-au ascuns relația ani la rând, dar de când au devenit părinți nu s-au mai ascuns și au început să se afișeze împreună în public și chiar să posteze imagini din intimitatea lor. Acum Smiley a publicat o nouă imagine cu ei, iar fanii s-au topit.

Smiley și Gina Pistol au un copil împreună, pe micuța Josephine, în vârstă de 8 luni. Cei doi nu au publicat imagini cu fetița lor, însă nu au arătat și chipul micuței ceea ce i-a indignat pe unii internauți, dar îi ține pe fani la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor, fiind extrem de activi. Recent, Smiley a postat o nouă imagine cu el și Gina, în ipostaze tandre. Cei doi par extrem de îndrăgostiți și nu se mai feresc să-și arate dragoste, mărturisind în văzul tuturor că iubește și se simte iubit.

În imaginea respectivă, Smiley privește direct în cameră, în timp ce partenera sa, Gina Pistol îl sărută pe frunte.

”Sunt pregătit pentru o nouă săptămână. M-am trezit pupat și îmbrățișat, mă simt iubit și binecuvântat, iubesc, trăiesc cu adevărat. Vă doresc să fiți cel puțin la fel.”, a scris el în dreptul imaginii.

Fanii s-au topit, iar imaginea a adunat mii de aprecieri și numeroase comentarii: ”Sunteți superbi!”, ”Să fiți sănătoși.”, ”Cel mai frumos cuplu!”, „Sănătate și bucurii alături de frumoasa ta familie!!”, au apreciat câțiva dintre fani.

smiley si joseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ulterior, Smiley a publicat și o imagine în care doarme cu micuța Josephine, alături de mesajul „ora la care mă adoarme”. Artistul pare mai liniștit și mai fericit ca oricând alături de frumoasa sa familie.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în 9 martie 2021. Fiica lor, care poartă numele Josephine Ana, a avut la naștere 3,230 kg și 51 de centimetri, potrivit declarațiilor făcute de Smiley la momentul acela. Ei au dezvăluit că nu vor publica imagini cu fața fetiței lor, Josephine Ana. Până acum au publicat fotografii, în care era cu spatele la cameră sau în care i se vedeau doar piciorușele sau mâinile, iar acest lucru pare să-i deranjeze pe fani, care îi critică pe cei doi pentru decizia lor de câte ori au ocazia. Ea și Smiley au explicat că au luat hotărârea de a nu publica imagini cu chipul fiicei sale, este ghidată de dorința de a o proteja pe Josephine de energia negativă de pe Internet.

Artistul a repetat de mai multe ori că Josphine seamănă cu Gina, nu cu el, fiind încântat că nu a moștenit nasul lui, iar o imagine publicată de Gina Pistol arată că fetița lor, a moștenit zâmbetul tatălui ei.

Probabil cel mai iubit cuplu al momentului este cel format din Smiley și Gina Pistol. Fiecare în parte se bucură de o popularitate imensă, iar împreună formează un cuplu căruia nu ai ce să-i reproșezi. E o încântare să-i privești. Smiley a povestit despre începuturile relației lui cu Gina Pistol, mărturisind însă că nu a fost dragoste la prima vedere. Exista însă o atracție de ceva vreme, încă de pe vremea când fiecare avea o relație cu altcineva.“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță.

Niciodată nu m-am gândit (la o relație cu Gina – n. red.) pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a spus Smiley într-un interviu pe care i l-a acordat lui Damian Drăghici, Artistul a povestit și ce îi place la partenera lui, dezvăluind ce relație sudată au: ”E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină.

De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio.

Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a afirmat artistul.

Citește și:

Heather Tom, celebra Victoria Newman din „Tânăr și neliniștit”, împlinește 46 de ani. O mai recunoști?

Bodo, mai sincer ca oricând despre viața personală: ”Faptul ca noi nu aveam copii…” A fost la un pas să se despartă de soție. Ce i-a ținut împreună