De exemplu, Kim Kardashian e chiar mignonă, la cei 1,58 de metri pe care îi măsoară. E totuși mai înaltă decât Salma Hayek, care nu are decât 1,57 de metri.

Kim Kardashian are 1,58 metriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Tot 1,58 de metri are și Christina Aguillera. La fel cântăreața Carrie Underwood, la 1,61 de metri ai săi. De înălțime medie este și Britney Spears, la cei 1,64 de metri ai săi. Jennifer Aniston are doar cu un centimetru în plus, la fel și Madonna sau Jennifer Lopez.

1,67 de metri are actrița Meryl Streep, dar și Penelope Cruz.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Actrița Jessica Biel are înălțime de manechin: 1,70 metri (la fel ca Jessica Alba, Celine Dion sau Oprah Winfrey), în timp ce soțul ei, Justin Timberlake, are 1,85 metri (deși n-ai fi zis!). Tot 1,70 metri are și soția prințului Harry, Meghan Markle. O înălțime care îi permite să poarte stiletto și să arate bine la brațul soțului ei, care măsoară 1,85 metri.

În schimb, Kate Middleton are 1,75 metri, statura și silueta ajutând-o să poarte, practic, orice, mai cu seamă că prințul ei, William, are 1,90 metri. Tot atât, 1,75 de metri, are și cântăreața și actrița Cher.

1,72 metri are actrița Anne Hathaway, dar un munte de talent.

Vezi și Are doar 15 ani, dar își întrece mama în înălțime. Ayan s-a transformat într-o frumusețe de băiat. El a reușit o performanță uluitoare

Citește și: