Ajuns la 64 de ani, Jerry Seinfeld a îmbătrânit foarte tare, iar trecerea timpului și-a pus vizibil amprenta pe trupul lui. Cu ochelari, început de chelie  și câteva kilograme în plus, actorul este aproape de nerecunoscut spre deosebire de colegii lui de platou, care au rămas neschimbați și arată aproape la fel ca pe vremea când jucau în celebrul serial.

seinfeldSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Imagini adorabile cu fetița Simonei Gherghe! Cum a reacționat micuța în prima ei vacanță la mare

Este căsătorit de 19 ani cu o femeie superbă

Cu toate acestea, lui Jerry Seinfeld îi merge din plin. Acesta are un mariaj fericit de 19 ani cu superba autoare americană Jessica Seinfeld (46 de ani), cei doi având împreună trei copii frumoși.

În plus, el a dat lovitura cu noul lui serial pentru Netflix, ”Comedians in cars getting coffee”, în care comedianul invită câte o vedetă la cafea sau la masă. Acesta a ajuns deja la al 10-lea sezon și a  avut premiera pe 6 iulie.

‘Seinfeld” rămâne unul dintre cele mai apreciate seriale din istorie, iar celebrul actor a fost desemnat anul trecut de Forbes cel mai bine plătit actor de comedie din lume. El a avut în 2017, venituri de 69 de milioane de dolari.

 

Citește și: