”Sora mea, Barbara Pierce Bush, și cu mine am vorbit cu ea aseară. Este în stare bună, optimistă, este o luptătoare. (…)

Îi suntem recunoscători, suntem recunoscători tuturor celor care se roagă pentru ea și-i trimit gânduri bune și știm că lumea e mai bună pentru că ea este în ea”, a declarat Jenna.

”Te iubesc, Barbie!”

”Este cu bunicul, omul pe care îl iubește de 73 de ani. Și sunt înconjurați de familie. Și cred că faptul că trec împreună prin asta și el încă ți spune <> în fiecare seară este remarcabil.

Luni, familia Bush a transmis că Barbara, în vârstă de 92 de ani, a decis să renunțe la tratament, după ce, în ultimele luni a tot fost internată, ea suferind de mai multe boli, inclusiv la plămâni și inimă.

Anunțul a fost postat pe Twitter de purtătorul de cuvânt al familiei, Jim McGrath.

Fostă fumătoare

De un an, Barbara Bush se luptă cu Boala pulmonară obstructivă cronică, cel mai recent fiind spitalizată în 30 martie, când a avut probleme cu respirația. În prezent, este conectată la aparate pentru a respira, acasă, în Houston.

Dată fiind natura bolii, mulți se întreabă dacă nu cumva Barbara a fumat. Și e adevărat. Barbara Bush, născută în 1925, a recunoscut, în memoriile sale publicate în 1994, că a început să fumeze la 18 ani. S-a lăsat însă de revelion, în 1968, după care a devenit activistă anti-fumat.

Foto: Hepta

Citește și: