Liviu Teodorescu și partenera lui de viață formează un cuplu de mai bine de 10 aniț Au decis să se unească pe viață și deja primul pas l-au făcut. Mai urmează nunta. Se pare însă că drumul e pavat cu peripeții.

În urmă cu câteva săptămâni, admiratoarele lui Liviu Teodorescu și-au luat gândul de la celebrul artist. Liviu și Iulia s-au căsătorit cu mare fast.

Lucrurile păreau să meargă ca pe roate, așa că au trecut la nivelul următor, mai exact la organizarea nunții propriu-zise. S-au pregătit, au organizat totul în cele mai mici detalii, iar viitoarea mireasă a mers să probeze rochia.

Accident cu 10 zile înainte de nuntă

Blondina a îmbrăcat rochia care deocamdată nu este finalizată, iar un bold căzut pe podea a fost motivul pentru care a avut nevoie de îngrijirile medicilor specialiști.

Iulia a călcat pe bold, iar acul s-a rupt în talpa ei, intrându-i în picior 13 milimetri.

Liviu Teodorescu e cel care le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat, relatează Spy News.

Acesta a făcut haz de necaz, spunând că soția lui se simte bine acum, dar are nevoie de o perioadă de recuperare pentru a putea urca din nou pe tocuri în ziua cea mare, care ar trebui să aibă loc peste zece zile.

”Parcă nici nu trebuie să râd acum… mă rog, râd pentru că totul e bine. În fine, azi a fost la spital, a tăiat-o în talpă acolo, ca să îi scoată 1,3 cm de rest de bold pe care îl mai avea în talpă și acum, ce să zic, trimiteți și voi gânduri bune, ca până la nuntă să se vindece, să poată sta pe tocuri”, a declarat Liviu Teodorescu.

Vezi și Nuntă surpriză în showbiz! Liviu Teodorescu s-a căsătorit. Primele declarații făcute de artist

Citește și:

9 fertilizări în vitro a făcut vedeta noastră pentru a deveni mămică! ” Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă”

Fulgy, mesaj neașteptat pe internet! „Cea mai mare greșeală a mea a fost…”