Din fericire, nu a intrat nimeni în casa vedetei. De vină a fost Steluța, pisica ei, mult prea plină de eenergie în miez de noapte.

Andreea Bălan este o fană a sărbătorilor de iarnă și în fiecare an își împodobește din vreme casa în spiritul Crăciunului. Anul acesta, celebra cântăreață și-a împodobit bradul încă de la începutul lunii decembrie, iar toată locuința ei este deja în ton cu sezonul.

Chiar și pisicii Steluța i-a plăcut bradul. Un pic cam prea mult, pentru că, de atâta joacă, a reușit să-l culce la pământ.

Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan se confruntă cu această situație. Este al doilea an la rând în care vedeta își găsește bradul dărâmat, la scurt timp după ce l-a împodobit. În urmă cu un an, celebra cântăreață a trecut prin același lucru și a fost nevotă să îl împodobească din nou.

„Am coborât pe la 12 noaptea, la două zile după ce l-am împodobit, am coborât să îmi fac un ceai, dar… surpriză! Am găsit bradul dărâmat. Bradul era tot jos.(…) Steluța năzdrăvana.

Deci nu pot să cred așa ceva. Bineînțeles că l-am împodobit din nou. Împodobește, despodobește! A devenit deja o tradiție, și anul trecut, și anul ăsta!”, a explicat Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram, unde a postat și o fotografie care arată dezastrul lăsat în urmă de mica felină.

Vezi și Dovada clară că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

Citește și:

Alec Baldwin face noi declarații șocante: „Nu am apăsat pe trăgaci!

O recunoști? Acum e prezentatoare TV și are ea însăși trei copii frumoși!