Gina Pistol radiază de fericire. Deși medicii i-au zis că are șanse minime să devină mămică, minunea s-a produs, iar Smiley și GIna vor deveni părinți de fetiță.

Vedeta TV este însărcinată în cinci luni și se bucură de fiecare moment. Iubita lui Smiley a dezvăluit acum că  îi lipsesc anumite lucruri pe care le făcea înainte să rămână însărcinată.

De când a confirmat că este însărcinată, Gina Pistol își ține fanii la curent cu evoluția sarcinii. Deși abia așteaptă să-și țină fetița în brațe și se bucură maxim de clipele frumoase și speciale prin care trece, ea le-a recunoscut internauților că așa cum era și normal din cauza sarcinii nu poate să mai facă unele lucruri care îi făceau plăcere înainte. Vedeta duce dorul zilelor în care putea să se miște în voie și să facă tot ce își dorește. 

Pentru că sarcina este într-o fază destul de avansată, Gina trebuie să aibă mare grijă și să nu facă efort. Astfel, ea este maia ctivă online și vorbește ai mult cu fanii ei de pe rețelele de socializare.  Ea și-a întrebat urmăritoarele ce fac ele când sunt singure acasă. Răspunsul internauților a fost că fac curățenie, iar Gina a mărturisit că și ei îi lipsesc momentele pe care le dedica curățeniei din casă, mai ales datul cu aspiatorul. 

 „Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a mărturisit Gina Pistol, pe Intagram.

Citește și:

Ce spune Pavel Stratan despre căsătoria fiicei sale, Cleopatra, și despre viitorul ginere, Edward Sanda

Victorial Principal, dezvăluiri neașteptate despre „Dallas”, serialul care a făcut-o celebră