Actorul și cântărețul știe clar ce fel de bărbat ar trebui să trăiască lângă fata lui și are un sfat în acest sens pentru Carmina.

Liviu Vârciu n-avea prea multe în tinerețe, când a debutat în showbiz-ul românesc ca artist. A cunoscut succesul, banii, a și pierdut mari sume și a învățat din toate astea. Muncește mult pentru ceea ce are, în prezent el fiind și actor și prezentator TV.

Tocmai de aceea vrea ca fiica lui cea mare, Carmina, care a împlinit 20 de ani, să învețe niște principii ”sănătoase” de la el. Unii părinți vor fi de acord cu el, alții nu prea.

Liviu Vârciu i-a cumpărat fiicei sale apartament și mașină: „Copii mari, cheltuieli mari”

Vedeta a vrut să se asigure că fiicei sale nu-i lipsește absolut nimic, astfel că tânăra, care nu demult a început facultatea, are deja și casă și mașină, lucruri pe care mulți încearcă să le obțină în ani.

Ba mai mult, Liviu Vârciu spune că apartamentul cu două camere, dintr-o zonă foarte bună, îl va achita până la finalul acestui an. Cât despre autoturism, ei bine acesta nu s-a zgârcit deloc și i-a luat Carminei o mașină cu care să întoarcă toate privirile.

„I-am luat apartament cu două camere și îl achit până la sfârșitul anului. Am dat un avans și mai am… Copii mari, cheltuieli mari.

Mă bucur foarte mult că am avut puterea să-i iau. I-am luat apartamentul într-un complex foarte frumos și sper să-i placă”, declarat el recent într-o emisiune TV.

Cât despre mașină, iată ce spune vedeta: ”I-am luat o mașină de 3.200 de euro. Un Audi din 2005 i-am luat, iar eu merg cu una din 1996.

A venit la mine și mi-a zis: «Tata, păi sunt și eu fata lui Liviu Vârciu… pot să merg cu asta?!». Nu vrei să știi ce a fost la gura mea. «Nu îți e rușine un pic, eu n-am avut lănțișor de aur la gât. Ți-am luat mașină hidramată. Fă-mă de râs, fă-mă de râs! Învață să mergi cu asta». Să nu crezi că eu mașină mai scumpă”, a declarat Liviu Vârciu într-o emisiune TV.

in-urma-cu-un-peste-un-anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Face eforturi pentru fiica sa, dar are și un sfat pentru ea, ca să-i fie bine pe termen lung. ”Sper să găsească un băiat cu bani mulți, sper să fie deșteaptă!”, asta e ceea ce-și dorește Liviu Vârciu pentru fiica lui.

În afară de CArmina, Liviu Vârciu mai are doi copii cu actuala iubită, o fetiță și un băiețel.

Vezi și Liviu Vârciu, imagine adorabilă cu fiul lui. Micuțul a împlinit 2 anișori și seamănă leit cu tatăl său. Ce fericit e artistul cu cei trei copii!

Citește și:

Emma Zeicescu, mărturii cutremurătoare: ”Tata a murit în bucătărie, stop cardiac”

Serghei Mizil are un talent ascuns: „Vindeam numai afară – rupeam, mergeam la galerii cu catalogul, arătam și vindeam”