Mihaela Constantinescu a fost prima soție a artistului. Recent, aceasta a făcut dezvăluiri emoționante despre ultima sa convorbire cu Mihai, înainte ca acesta să moară.

”Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine. Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că “dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca”.

Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol…”, a declarat aceasta.

”Am pierdut cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu. A plecat o energie care nu poate fi înlocuită cu nimeni și cu nimic. Am trăit împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, tinerețea. Ne-am iubit enorm”, a declarat fosta soție, conform Impact.

Și acum are verigheta

Femeia a mai dezvăluit că are și acum verigheta din timpul căsătoriei și nu e singurul obiect păstrat din mariajul cu Mihai Constantinescu. ”Am păstrat câteva obiecte din casa noastră, cel mai important fiind o icoană superbă cu Iisus.

Bineînțeles că păstrez verigheta. Este un obiect sfânt pentru mine. Ne-am căsătorit din dragoste, tineri, frumoși, fericiți. Pe verighetele noastre, este scris “Mihai și Mihaela””, a declarat Mihaela.

”A fost un om de o inteligență sclipitoare, un mare talent, un OM al lui Dumnezeu!!! L-am iubit, l-am apreciat și l-am respectat toată viața mea, și o voi face până la sfârșitul zilelor mele!”, a adăugat ea.

Fără îndoială cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme și s-au iubit extraordinar de mult, însă, la un moment dat, au ales să își separe drumurile, rămânând însă foarte buni prieteni.

Mihai Constantinescu s-a recăsătorit cu Simona Secrier, însă Mihai Constantinescu și Mihaela, fosta soție, au păstrat mereu legătura, rămânând aproape unul de celălalt.

Nu de puține ori, Mihai Constantinescu a fost surpins în compania atât a fostei sale soții, cât și a soției lui.

Deși cât timp era în viață, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au fost surprinse de mai multe ori împreună, după decesul artistului, relația dintre cele două s-a răcit, până la a dispărea.

Ele au explicat că au organizat separat parastasul pentru cântăreț, fiecare pe calea proprie.

Vezi și Mihai Constantinescu a murit. Mesajul sfâșietor transmis de soția marelui artist: „Iubirea ta…”

Citește și:

ULTIMA ORĂ! Soțul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, internat de urgență! Ce a transmis Palatul Buckingham

Gina Pistol și-a făcut bagajele pentru maternitate. „Aștept să vină…”