Andreea Mantea spune că-și controlează băiatul fără ca el să știe acest lucru și, deși îl face să creadă că poate face tot ceea ce vrea, ea îl ghidează și se impune în cazurile în care este necesar acest lucru. De exemplu, într-o epocă în care mai toți copiii au gadgeturi care mai de care, prezentatoara i-a interzis fiulu ei să aibă propriul telefon.

baietelul-ei-nu-are-telefonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Îl las așa să creadă că poate face ce vrea el, dar sunt destul de autoritară”

„Eu cred și îmi doresc să fiu și cool, nu știu cât îmi iese, dar îl și controlez, el nu știe, dar îl controlez rău de tot, dar nu simte. Îl las așa să creadă că poate face ce vrea el, dar sunt destul de autoritară. Mă respectă, mă înțelege, are o teamă care vine dintr-un respect”, a spus Andreea Mantea, citată de Playtech.

În plus, Mantea a ținut să specifice că atunci când discută despre control, nu se referă la vreo aplicație instalată pe telefon. Asta, pentru că fiul său nu deține un mobil.

„Nu are telefon. Pentru ce-i trebuie telefon? Există un șofer, există o doamnă pe care o am acasă dacă nu sunt eu, iar el în rest este tot timpul cu mine, iar când e la școală, e la școală. Dacă e ceva, vorbim prin telefonul școlii”, a mai spus vedeta.

Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” spune că fiul ei are acces, din când în când, la un telefon mai vechi, care nu este al lui. Și nici nu are de gând ca în viitorul apropiat să-i cumpere acestuia mobil, pentru că nu consideră că are nevoie de el.

„Am un telefon vechi pe care i-l dau din când în când, are aplicații, intră pe youtube, se joacă Roblox. Este actual în ceea ce privește copilăria asta care se întâmplă în momentul de față cu jocuri, cu youtube, dar cu limită.

Telefonul nu este al lui, este un telefon vechi pe care îl primește din când în când.

Are alte activități, are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună, citește foarte mult, nu-i trebuie telefon”, a mai adăugat vedeta.

Cum se înțelege David cu tatăl său

Dacă relația dintre Andreea și băiețelul ei e aproape ideală, nu la fel se poate spune despre cea dintre David și tatăl său.

Tatăl lui David este Cristi Mitrea, de care Andreea s-a despărțit de dinainte de a-l aduce pe lume pe cel mic. Cei doi s-au cunoscut în 2014, când au format un cuplu în emisiunea Burlăcița. Relația dintre ei doi a ținut puțin, doar câteva luni, și nici măcar în prezent comunicarea dintre ei nu este bună, mai ales că prezentatoarea a declarat în trecut că luptătorul a fost violent cu ea.

Câți bani primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară

La un moment dat Andreea Mantea a declarat că cel mic nici măcar nu simte nevoia să își vadă tatăl. Ea este cea care face eforturi în acest sens, uneori în zadar, pentru că David refuză comunicarea cu el. Recunoaște că a apelat uenori la șantaj și recompense pentru ca David să-și vadă măcar din când în când tatăl.

„Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu nu vrea. Nu vrea și nu vrea.

E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ne-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau”, spunea la un moment dat Andreea Mantea pe TikTok.

Vezi și Băiețelul Andreei Mantea și al lui Cristi Mitrea a împlinit 8 ani! Ce relație are acesta cu tatăl său în prezent

Citește și:

Jador și-a a nunțat retragerea din muzică, la numai 28 de ani! Ce s-a întâmplat cu artistul: ”Sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață”

Actorul Eugen Cristea se retrage din activitate! „Aruncat la gunoi” după o viață pe scenă!