Daniel Buzdugan a cunoscut celebritatea alături de nimeni alta decât „Zâna Surprizelor”, iar scânteile cu siguranță nu au lipsit, cei doi având abordări total diferite la locul de muncă. Recent, s-a aflat ce i-a făcut Andreea Marin lui Daniel Buzdugan pe vremea când erau colegi de muncă.

Eu am lucrat la bancă!”

Înainte să fie „Morar și Buzdugan” a fost „Marin și Buzdugan”, la TVR Iași, cei doi prezentând, vreme de trei ani, îndrăgita emisiune „Țara lui Piticot”. Însă drumul nu a fost deloc simplu pentru Daniel Buzdugan.

Absolvent al unui liceu cu profil economic, el a terminat cele 12 clase cu o specializare în contabilitate. A ratat admiterea la Facultatea de Filosofie, moment în care mama sa i-a spus că trebuie să își găsească un loc de muncă.

„Uite, eu am lucrat la bancă! Am lucrat la Banca Comercială Română din Iași, am fost primul angajat, pentru că în ’90, când am picat la Filozofie, mama mi-a zis: Te rog frumos, te duci să te pregătești pentru Actorie, dar pe banii tăi. Te duci la muncă, te trezești dimineața, te angajezi și, după aia, dacă vrei să faci și facultatea, du-te să faci facultate!”, a povestit Daniel Buzdugan.

În cele din urmă, în perioada studenției, s-a angajat la TVR Iași, unde a avut-o colegă de platou pe cea care avea să scrie istorie în televiziune ca „Zâna Surprizelor”. Au lucrat aproape trei ani împreună, însă aveau abordări diferite. El își dorea să fie lăsat să improvizeze în fața camerelor de filmat, ea venea mereu pregătită, cu fiecare detaliu bine stabilit.

Ce i-a făcut Andreea Marin lui Daniel Buzdugan

Decenii mai târziu, s-a aflat ce i-a făcut Andreea Marin lui Daniel Buzdugan pe vremea când lucrau la TVR Iași. Într-o dimineață, venit la muncă „de la un bairam la cămin”, a luat scenariile pentru noua ediție și le-a rupt, frustrat că nu apucase să își învețe replicile. Reacția Andreei Marin a fost fabuloasă.

„Am lucrat ani buni, m-a chinuit Andreea, pentru că eu, fiind o persoană spontană, mi-ar fi plăcut ca atunci când aveam un rol în emisiunea respectivă, să-mi zică ce am de făcut și eu improvizam, dar nu, Andreea venea cu textele pregătite, cu scenariul.Trebuia să-l învăț, trebuia să-l repet și o dată m-am enervat că am venit de la un bairam din cămin, eram obosit, era filmarea pe la 10 dimineața, nu învățasem absolut nimic și am luat scenariile și le-am rupt.

Și Andreea a zis: OK, nu improvizăm, mai stăm încă două ore, rescriem toate scenariile, le învățăm și ne apucăm de filmat!”, a mai mărturisit Daniel Buzdugan, pentru cancan.ro.

Vezi și Daniel Buzdugan, transformat după ce a mers pe Muntele Athos: „Eram bolnav pentru că mâncam prost”

Citește și:

Ce studii are Marian Drăgulescu. În școală a avut mari probleme cu o materie, la care a rămas corigent

Leona Lewis este însărcinată cu primul ei copil. Artista este în culmea fericirii!