Mândru nevoie mare, antrenorul a dat vestea cea mare pe Instagram, unde a și publicat prima fotografie cu mezinul său.

Corina Caciuc a devenit mamă pe cale naturală, iar Laurențiu Reghecampf a vorbit despre cum se simte în aceste momente partenera sa de viață, dar și băiețelul.

Liam Reghecampf a primit nota 10 la naștere, a cântărit 3.440 de grame și a avut 49 de centimetri.

Bebelușul și Corina Caciuc sunt foarte bine, vor mai sta câteva zile în spital, după care vor merge acasă, acolo unde totul e pregătit și unde Laurențiu Reghecampf îi așteaptă nerăbdător.

”Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 grame la naștere, 49 cm.”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Click.ro.

Corina Caciuc a născut la un spital privat

Corina Caciuc a născut la un spital privat din Capitală, acolo unde partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf a mai fost surprinsă și înainte de a deveni mămică. Tânăra mergea deseori la control pentru a se asigura că sarcina decurge normal și totul este în regulă.

După venirea pe lume a fiului său, viața lui Laurențiu Reghecampf s-a mai liniștit, însă, cu acte, el încă este soțul Anamariei Prodan. Anul trecut, antrenorul anunța faptul că el și impresara o vor lua pe drumuri separate și că a depus actele de divorț. Procesul e în plină desfășurare.

Luca Reghecampf, prima reacție după ce a aflat că a născut Corina Caciuc. Ce a transmis fiul lui Reghe

Ieri, Luca, fiul cel mare al antrenorului de la Universitatea Craiova a reacționat imediat când a aflat că mai are un frățior.

Luca Reghecampf și iubita sa, Asiana Peng, au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale, odată cu venirea pe lume a micuțului Liam. „Bine ai venit în familie. Bine ai venit pe lume, micuțule”, i-au transmis Luca Reghecampf și Asiana Peng celui mai nou membru al familiei.

Anamaria Prodan, mesaj ironic după ce Corina Caciuc a născut. Ce i-a transmis lui Reghe

Cel mic are și nume de sfânt

Mezinul lui Reghe, care mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsătorie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu junior (Bebeto) din căsătoria cu Anamaria Prodan, și-a dorit ca și prenumele celui de-al treilea copil al său să înceapă tot cu L.

El și Corina au ales numele Liam, care i-ar fi plăcut ei. Pentru că au vrut ca băiatul să aibă și un nume de sfânt, ei au căutat un sfânt care să fie prăznuit în această perioadă. Pentru că au considerat că nu se potrivește Constantin (Sfinții Constantin și Elena fiind pe 21 mai) s-au oprit asupra lui Simeon. Sf. Simeon din Muntele Minunat este sărbătorit pe 24 mai.

Citește și:

Nicole Cherry, superbă la botezul fiicei. Imagini emoționante, din biserică

Fostul soț al Roxanei Ciuhulescu s-a însurat cu japoneza pentru care a divorțat: “S-a recăsătorit chiar de ziua mea, în 2018”