Ducii de Cambridge au mers, marți, în vizită la o fermă din nord-estul Angliei, din County Durham, iar în momentul în care au coborât din avion pe aeroportul Teesside, prințul William s-a dovedit a fi un adevărat gentleman și a impresionat pe toată lumea cu gestul făcut pentru soția lui.

Cuplul, care pe 29 aprilie sărbătorește 10 ani de căsnicie, a avut prima îndatorire oficială departe de Londra. După ce au aterizat pe aeroportul Teesside, William i-a luat geanta soției sale, pentru ca frumoasa Kate să poată saluta mulțimea, făcând cu mâna oamenilor veniți să le ureze bun venit. Gestul făcut de duce a fost lăudat de britanici, care susțin că acesta a dovedit că este un adevărat prinț și un gentleman.

Cu doar două zile înainte de aniversarea lor, ducii au vizitat Ferma Manor din Darlington, unde s-au cei doi au fost văzuți și mergând cu tractorul. Ei s-au urcat, pe rând, la volanul utilajului agricol.

Prince William and Catherine Duchess of Cambridge visit to Manor Farm, Little Stainton, Durham, UK – 27 Apr 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

La finalul experienţei, de care au fost tare mândri, au pornit într-un tur al fermei si s-au bucurat să se joace cu câţiva miei.

În timpul plimbării au discutat cu proprietarii fermei despre agricultura sustenabilă şi schimbările climatice.

Aceasta a fost prima apariție oficială a ducilor de Cambridge după înmormântarea prințului Philip. Soțul reginei Elisabeta a II-a a murit pe 9 aprilie la 99 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Pentru înmormântarea ducelui de Edinburgh s-a întors la Londra și prințul Harry, pentru prima dată după ce a părăsit definitiv familia regală și după interviul exploziv pe care el și Meghan i l-au acordat lui Oprah.

Citește și:

Oprah Winfrey, primele declarații despre dezvăluirile făcute de Meghan Markle și prințul Harry

În cei 73 de ani de căsnicie, pe prințul Philip un singur lucru l-a deranjat la regina Elisabeta a II-a. Ce îi reproșa?

Prințul Louis a împlinit 3 ani, iar cea mai recentă imagine cu el a cucerit internetul