Aceasta formează deja un cuplu cu un tânăr medic estetician, pe numele lui Rareș Grigore. Vedeta l-a prezentat deja pe noul iubit fostului ei soț, Vali Pungă, bărbatul cu care are un copil, semn că relația e una serioasă între ei. În plus, asta spune multe despre relația vedetei cu fostul soț. E un gest pe care nu multe femei, sau oameni în general, l-ar face.

A mers cu actualul iubit în vizită la fostul, la Madrid.

După ce a divorțat de Florin Stamin, Raluca Bădulescu s-a afișat cu noul iubit, Rareș. Noul partener din viață vedetei este un tânăr medic estetician. Chiar dacă între cei doi este o diferența de vârstă de 20 de ani, asta nu reprezintă o problemă pentru ei. Cel pușin asta spune vedeta Kanal D, care a intrat însă în ”reparații” pentru a face față unui bărbat mai tânăr.

Raluca Bădulescu a păstrat o relație foarte apropiată cu tatăl copilului ei, pe care a spus că nu-l va scoate niciodată din viața sa. Așadar, nu au avut nicio problemă să iasă în această formulă, cu fostul și actualul, la restaurant.

Fostul soț, Vali Pungă, nu mai locuiește în România de ani buni, iar Raluca l-a vizitat în Madrid împreună cu noul ei iubit.

„E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

impreuna-cu-fostul-sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cine e noul iubit al Ralucăi Bădulescu

După 13 ani de relație și 6 de căsnicie, Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează de Florin. Toată lumea a fost luată prin surprindere când vedeta a declarat că este implicată într-o nouă relație.

Actualul iubit al acesteia este mai tânăr decât ea cu 20 de ani. Raluca se iubește acum cu Grigore Rareș Gabriel. Bărbatul din viața juratei a absolvit Facultatea de Medicină în anul 2021, iar acum este medic, fiind foarte popular inclusiv pe YouTube cu filmulețele sale educative.

Raluca Bădulescu, în vacanță alături de noul iubit

Recent, Raluca Bădulescu s-a bucurat de o altă vacanță pe cinste, tot alături de Rareș Grigore, dar și de Cătălin Botezatu și alți prieteni. Aceasta susține că a fost pentru prima oară în Vama Veche, la aniversarea unui prieten.

Ea a precizezat că va mai repeta această experiență și pe viitor, pentru că a fost una inedită.

„Am fost pentru prima dată în Vama Veche, nu mai fusesem niciodată aici. Am ajuns un weekend la mare, în Vama Veche, la aniversarea unui bun prieten. Am mers împreună cu iubitul meu, cu Cătălin Botezatu și cu alți buni prieteni.

M-am bucurat de un amalgam splendid între plajele din Ibiza și litoralul românesc, un mix de oameni, muzică, emoții și sentimente. Pentru mine a fost o experiență inedită, pe care o voi repeta cu siguranță.”, a declarat Raluca Bădulescu, pentru ego.ro.

Vezi și În timp ce fostul soț e în Ibiza cu noua lui cucerire, o vânzătoare de șosete, Raluca Bădulescu a intrat în reparații capitale: ”Mi s-a lăsat pielea!”

Citește și:

Încă o împăcare răsunătoare în showbiz-ul mondial! Au reluat relația după 3 ani și au plecat într-o vacanță romantică atipică

Nadine, despre perioada când era dependentă de alcool: „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”