Sistine a fost însoțită la ceremonia de terminare a liceului de părinții ei și suroriile sale, Sophia(20 de ani) și Scarlet (15 ani), iar actorul a postat mai multe imagini pe facebook de la mare eveniment. „Sistine a noastră a absolvit. Felicitări domnișoară minunată”, a scris Stallone.

Sistine StalloneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tânăra de 18  ani a urmat cursurile unui liceu privat cum laude, alături de alți copii celebri. Prestigiosul liceu are și costuri pe măsură, părinții ei plătind 15.000 de dolari pe an.

Fiica lui Stallone a dat lovitura în lumea modellingului, fiind un fotomodel foarte apreciat. Ea are mai multe cotnracte de imagine și a apărut pe paginile unor reviste celebre precum Teen Vogue și Harper’s Bazaar, dar și în calendarul revistei „Love”, unde a făcut furori îmbrăcată în  lenjerie intimă semnată de Marc Jacobs și fiind fotografiată de Doug Inglish. Sistine și sora ei mai mare, Sophia, merg pe urmele mamei lor, de care au moștenit pasiunea pentru modă.

 

Sistine si surorile ei au fost numite „Miss Golden Globe 2017” , conform traditiei care dateaza din anul 1963 si care presupune ca fiul sau fiica unei celebrități internaționale primeste acest titlu pentru un an.

 

Citește și: