Și e de înțeles de ce, având în vedere că are toate atuurile pentru o carieră de succes. Înaltă, slabă cu părul lung și niște ochi superbi, mari și verzi, Daria înregistrează succes după succes. Pe 25 iunie va împlini 19 ani, dar deja face parte din în colectivul artistic al Teatrului ”C. Tănase”, fiind distribuită în spectacole de revistă unde este actriță și solistă.

Daria si tatal ei, Catalin CrisanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Daria Crișan își va lansa în curând o melodie

Anul trecut a câștigat Premiul I în cadrul concursului de dans ”Sincaifest”, desfășurat la Colegiul național ”Gheorghe Șincai” din București, unde învață, iar recent a mai bifat o reușită.  Daria a reușit să obțină marele premiul al concursului de radio Virgin Talent Hunt. După mii de înscrieri și o competiție strânsă, Colegiul Național ,”Gheorghe Șincai” din București este liceul câștigător. Daria va înregistra o piesă cu un artist de la casa de discuri, care are în portofoliu artiști celebri, precum Inna.

Mai mult, Daria a urcat pe scenă cu tatăl ei,  la Sala Palatului, la spectacolul aniversar al artistului, în 2017, ba chair îl ajută pe Cătălin Crișan, la școala sa ”Centru educațional Cătălin Crișan”

Daria este fiica artistului din relația cu prima sa soție, medicul  Lucia Bubulac- Daria.  ”Sunt foarte mândru de ea”, spune Cătălin despre fiica lui.  Cătălin Crișan a făcut deliciul a generații de doamne și domnișoare prin succesele sale lansate în anii ‘80-90, dintre care amintim ”Vorbește marea”, ”Am albit de dorul tău”  sau ”Dacă pleci” .

Citește și: