Ducii de Cambridge s-au izolat împreună cu cei trei copii ai lor la reședința lor de la țară din Norfolk, unde Kate Middleton i-a făcut lui Louis niște imagini adorabile care au cucerit imediat internetul.

Printul Louis a implinit 2 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Kate și William au publicat pe pagina lor de Instagram cinci imagini noi cu ultimul lor născut, care împlinește astăzi vârsta de doi ani. Fotografiile, realizate de Kate, au fost făcute la începutul lunii, și îl arată pe Louis într-o cămașă cu carouri albastre și cu mâinile murdare de acuarele. Într-o imagine se vede și un desen realizat de micuț, care și-a pus mâna colorată pe o foaie, lăsându-și amprenta.

„Ducele și ducesa de Cambridge sunt foarte încântați să împărtășească cu voi cinci noi fotografii cu prințul Louis înainte de a doua aniversare a lui”, scrie în descrierea imaginilor.

 

Toată lumea a fost uimită de cât de repede crește prințul Louis și de cât de mult începe să semene cu fratele său. Unii internauți sunt însă de părere că mezinul Louis e un ‘mini Kate’. În orice caz, foarte muți sunt de acord că Louis se aseamănă cu familia lui Kate, fiind un adevărat Middleton. Unii sunt de părere că aduce foarte bine cu bunicul său matern.

Prinţul Louis Arthur Charles a venit pe lume la 23 aprilie 2018, la ora locală 11:01 am, şi a cântărit la naştere 3,8 kilograme.

În ordinea succesiunii la tron, el este al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi al ducelui de Edinburgh, precum şi fratele mai mic al prinţului George şi al prinţesei Charlotte.

Louis şi-a făcut prima apariţie publică în braţele mamei sale, Kate, pe treptele maternităţii Lindo Wing, de la spitalul St Mary’s din Paddington, Londra, la doar câteva ore după naştere.

Prenumele Louis, pe care îl poartă şi prinţul George, a fost acordat în semn de omagiu pentru contele Mountbatten, unchi al prinţului consort Philip, asasinat de Armata Republicană Irlandeză (IRA).

 

Citește și: