Copiii ei sunt parcă desprinși din reclame! E adevărat că au și cu cine semăna.

”Fix acum 8 ani mai aveam doar cateva zile pana sa-l aduc pe lume pe Nicholas. Primul meu copil, prima mea mare dragoste, a venit pe 10 decembrie si i-am pus numele de Nicholas, caci mi s-a parut cel mai potrivit si cel mai frumos nume”, scria vedeta zilele trecute pe Instagram.

copiii Elenei GheorgheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Apoi, acum 3 ani, Nicholas i-a cerut lui Mos Nicolae o surioara pe care s-o cheme Nicole, a zis ca vrea s-o cheme asa ca sa-si faca ziua impreuna. Astazi sunt impreuna si ii sunt foarte recunoscatoare Sfantului Nicolae pentru aceste minunate daruri pe care le-a adus in viata noastra. La multi ani, Nicholas si Nicole! Sa fiti mereu impreuna, sanatosi si sa zambiti din tot sufletul toata viata voastra!”, le urează Elena Gheroghe celor două mogâldețe care i-au umplut viața.

Elena Gheorghe trăiește de 14 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Costin, cel care de 8 ani îi este și soț. Artista nu pierde nicio ocazie să-i declare iubirea soțului ei. „Cuvintele sunt sărace când trebuie să vorbesc despre tine, esti universul și sufletul meu și nu pot decât să mulțumesc în fiecare zi că îmi ești alături”, scria cântăreața recent pe Facebook.

Vezi și Cum arată Elena Gheorghe în costum de baie, după ce a devenit mamă a doua oară. Cum se menține în formă

Citește și: