“Pfui, cum trece timpul… Tedi, alias Marele T, aka Îmblânzitorul de Dinozauri, a împlinit 9 ani. Te iubim mult puiule, şi îţi mulţumim din suflet că ne-ai învăţat să fim părinţi. Eşti un copil cu un suflet de aur şi sper ca viaţa să nu te schimbe niciodată. Îmi pare rău că am fost nevoiţi să te serbăm în condiţii de pandemie, dar o să vină şi vremuri mai bune”, a scris artistul pe o reţea de socializare.

fostul-cantaret-are-doi-baietiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

A fost sărbătorit regulamentar, în familie. Dar bucuria a fost foarte mare, mai cu seamă că în luna noiembrie familia se va mări.

”Cel mai important cadou va veni la sfârşitul lui noiembrie când mult iubita mea soţie o să aducă pe lume o fetiţă. Sunt leşinat de nerăbdare să fiu tată de fetiţă. Tot binele din lume va doresc şi vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu şi înapoi!”, declara recent Șerban.

Acesta a renunțat la muzică în 2013, când trupa s-a destrămat. ”Înţelegerea noastră, după ce am făcut câteva concerte, a fost: „bă, dacă ajungem vreodată să facem chestia asta pentru bani, ne lăsăm“. Iar tot ce s-a construit în Animal X s-a construit în jurul prieteniei dintre noi trei. Atâta timp cât ne simţim bine cu ceea ce facem, hai să-i dăm înainte”, povestea Șerban.

”În 2013, am ajuns la concluzia că alergăm mai mult după bani decât după fun şi nu ne doream asta. Nu ne-am dorit niciodată să devenim lăutari sau mercenari”, mai povestește el, explicând decizia de a renunța la muzică.

Vezi și Trucul lui Chef Florin Dumitrescu pentru părinții care vor să-și învețe copiii să mănânce legume

Citește și:

Fetița lui Catrinel Menghia a cucerit internetul. Cât de frumoasă este Caroline Leon

Corina Chiriac a împlinit 71 de ani! Poze de colecție din tinerețea și copilăria sa