Acesta trăiește doar alături de mama sa, aceasta divorțând de tatăl copilului, americanul Jeremy Lewis. Claudia s-a judecat cu tatăl lui Noah pentru custodia exclusivă a copilului şi a avut câştig de cauză. Mai mult, judecătorii l-au obligat pe Lewis la plata unei pensii lunare de întreţinere, în cotă de 25 la sută din venitul minim pe economie din America.

Pentru că este adesea întrebată când va primi în viața sa un bărbat, Claudia, în vârstă de 36 de ani, declara, în urmă cu un an: ”Sunt o femeie împlinită, am tot ce îmi pot dori, îmi doresc sănătate pentru ai mei, pentru mine. Nu îmi doresc un soț, eu cred că familia mea este completea.

Da, ideal ar fi să fie și un soț, dar dacă nu e, situația mea este una ideală. Dragostea pentru copil este singura necondiționată de pe pământ. Cred că e ideal să ai o familie completă, dar suntem in 2019 și familiile arată diferit în ziua de azi. Oricum, rata divorțurilor e una îngrijorător de mare”, spunea Claudia în urmă cu un an la ”Vorbește lumea”.

Claudia-e-la-mare-zilele-acesteaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

“Mie îmi plac bărbații, să ne înțelegem, dar nu mai cred în acel suflet pereche, care vine să îți salveze viața, eu mă salvez pe mine.

Bineînțeles că ies la cafea. Până nu mă căsătoresc nu aș vrea să prezint pe nimeni lumii întregi sau copilului meu”, a mai spus Claudia Pavel, explicând astfel de ce nun a fost văzută cu nimeni.

În această perioadă, Claudia și băiețelul ei se află la mare, de unde artista a și postat mai multe fotografii.

Vezi și Băiețelul lui Tily Niculae a împlinit 3 luni! Vedeta are doi copii perfecți!

Citește și:

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu 100% naturală? Prima imagine cu ea fără pic de machiaj

Paula Chirilă vorbește despre intervenţiile sale chirurgicale: ”Este genială procedura. Îţi face anestezie, nu te doare absolut nimic”