Are un aer exotic cu părul său cârlionțat și a moștenit și ochii și finețea, delicatețea mamei sale.

Claudia-si-NoahSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Noah a împlinit recent opt ani, prilej cu care Claudia i-a amenajat fiului ei o cameră nou-nouță. „Camera a fost unul dintre cadourile de ziua lui, că și-a mai dorit chitară, tabletă. Am ales împreună împreună cu el tapetul, patul, biroul, televizorul. I-am schimbat decorul în cameră și e foarte încântat”, a declarat cântăreața pentru Click!.

Claudia Pavel, pe numele de scenă Cream, își crește singură copilul, care este rodul iubirii ei cu americanul Jeremy Lewis, fost jucător de baschet.

„Sunt o mămică permisivă în general, dar cu lucrurile foarte importante, cum ar fi stilul de viață, școala și tot ce ține de educație, sunt un pic exigentă.

Nu știu să zic, dacă a făcut o boacănă mare – face lucruri normale vârstei. E un copil înțelegător, inteligent, foarte matur pentru vârsta lui. În adolescență cred că o să se vadă ce fel de educație a primit, acum e un îngeraș”, a mai spus Claudia despre relația cu fiul ei, Noah.

Claudia Pavel, despărțire cu scandal de tatăl copilului ei

Fostul jucător de baschet Jeremy Lewis şi Claudia Pavel au fost logodiţi, dar nu au ajuns niciodată la altar. Cream a stat în America timp de doi ani, în perioada 2011-2013. Cântăreața se mutase pe atunci în casa „socrilor” ei din Las Vegas şi trăia într-un lux orbitor.

Părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, sunt nişte oameni de afaceri foarte înstăriţi, care deţin un lanţ de 20 de restaurante. Cu toate acestea, relaţia lor s-a destrămat, din cauza diferențelor culturale. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit că a devenit mămică, dar nu a vrut să spună și cine este tatăl copilului.

Claudia s-a războit prin tribunale cu Jeremy Lewis pentru custodia fiului lor. Părinții lui Jeremy au acuzat-o chiar de răpirea copilului, după ce vedeta l-a adus în România. După incident, Cream i-a intentat americanului proces de custodie, băiatul rămânând cu ea.

De atunci, relația dintre Cream și tatăl copilului ei e aproape inexistentă, vedeta refuzând să mai vorbească despre acesta. „Despre relația cu tatăl lui nu o să vorbesc public niciodată, așa cum nu am făcut-o niciodată, din respect pentru fiul meu”, declară vedeta.

Despre tatăl copilului ei, Claudia declara în urmă cu câțiva ani: ”Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. (…)

”Cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea”, mai spunea cântăreața.

Vezi și Primele fotografii cu băiețelul lui Cătălin Zmărăndescu. Soția lui a născut un băiețel de nota zece

Citește și:

Cum arată Mihaela Tatu și ce face acum la 57 de ani?

Carmen Șerban părăsește definitiv România! Vinde tot și nu se uită în urmă: „Mă simt mai respectată acolo”