„Acum 17 ani, pe vremea asta mergeam în mare viteza cu mari emotii si nerabdare la Spitalul Universitar pentru a-l aduce pe lume pe David. Prima mea binecuvantare de mama la doar 21 de ani, din iubire si recunostinta! Astazi, nu stiu cum de au trecut anii, stiu doar ca am crescut impreuna si am devenit mai buna datorita tie. Iti multumesc pentru fiecare zi si pentru fiecare lectie ❤️! Te iubesc, baiatul meu! @davidserea #17”, a scris Anca.

Acesta este băiatul din prima căsătorie a vedetei TV. Înainte de a deveni soția lui Adrian Sînă, Anca Serea a fost căsătorită ani buni cu omul de afaceri Filip Poplingher și au adus pe lume doi copii, David și Sarah. Filip a fost răpus  însă de o boală cruntă.

Anca Serea își dorea să devină educatoare

Anca a recunoscut că a știut dintotdeauna că va avea foarte mulți copii și  își dorea foarte mult să devină educatoare, meserie la care încă se gândește. Ea ne-a mărturisit într-un interviu mai vechi că vrea să mai facă niște cursuri, iar după vârsta de 40 de ani, chiar vrea să se dedice copiiilor de grădiniță.

 

„Am simțit că voi avea mulți copii pentru că din copilărie am fost atașată de verișorii mei, de vecini, de ceilalți copii. Eram numită, să zic, bona cartierului pentru că eram cel mai săritor copil de la blocul bunicii mele. Tot timpul mergeam și îi plimbam cu căruciorul, mă jucam cu ei. Îmi petreceream mai mult timp cu cei mici decât cu copiii de vârsta mea. Iubesc în continuare foarte mult copiii, nu doar pe ai mei. Sunt adevărate miracole pentru mine. Mi-am dorit întotdeauna să fiu mămică. Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat pe pământul acesta și consider că e o binecuvântare”, ne-a declarat Anca.

 

Citește și: