Pepe și Raluca Pastramă sunt căsătoriți de 8 ani și au împreună două fetițe: Maria şi Rosa Alexandra. Căsnicia lor a ajuns la final și artistul a mărturisit că cel mai greu i-a fost să le anunțe pe fiicele lui că divorțează de mama lor.

Maria şi Rosa Alexandra sunt două fetițe pline de viaţă, deştepte, cochete, care au moştenit o mulţime de trăsături de la mama, dar şi de la tatăl lor.

De altfel, părerile sunt împărțite când subiectul discuției este cu cine seamănă ele. Cei mai mulți ar spune că sunt bucățele rupte din mama lor, dar ochii clar sunt ai tatălui lor. Iar zâmbetul din nou amintește de Pepe, ajuns la vârsta de 41 de ani.

raluca-pastrama-slaba-1280×720-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Maria a împlinit pe 15 august 8 ani, iar mezina familiei, Rosa Alexandra, are deja 5 ani.

Pepe divorțează de Raluca Pastramă. Anunțul a fost făcut chiar de către artist în urmă cu câteva ore că divorțează de Raluca, deși a încercat să-și salveze căsnicia. Acesta a mărturisit că cel mai mult l-a durut faptul că a trebuit să le dea fetelor lui vestea tristă.

Pepe a scris că el și Raluca urmează să divorțeze la notar, amândoi ajungând la concluzia că nu merită să pornească un proces, mai ales că astfel de procese ar putea fi lungi și chinuitoare, iar la mijloc ar fi cele două fetițe minunate.

“Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat”, a mărturisit Pepe în clipul postat pe contul său oficial de YouTube.

Pepe s-a căsătorit cu Raluca în 2012, la doi ani de divorțul de Oana Zăvoranu. Nunta a avut loc într-un cadru de vis, în prezența a peste 300 de persoane, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

Citește și:

Oana Roman și Marius Elisei, prima apariție la TV după ce s-au împăcat

O recunoști? Tot blondă a rămas, dar a devenit una dintre cele mai mari cântărețe de la noi!