Rebecca (19 ani) trăiește în SUA și de la 14 ani a început o carieră în modelling, fiind fascinată de lumea modei. Ea a urcat pe podium pentru designeri celebri și a a făcut furori și  la Săptămâna Modei de la New York.

Mai mult, Rebe, asa cum o alintă celebra ei mamă, pare că e făcută pentru lumea modei. Ea are la doar 19 ani,  1,83 m înălţime.

anamaria-prodanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Citește și: O celebră actriță de la Hollywood s-a căsătorit, în mare secret, la 51 de ani! Cine e bărbatul care a convins-o să meargă iar la altar

Rebecca vrea să se mute în Italia

 

Cu toate acestea, Rebecca a declarat în emisiunea „Vorbește lumea”, că deși stă de patru ani în SUA, nu prea îi place acolo. „Stau în SUA de patru ani, dar nu prea îmi place”, a declarat tânăra, precizând că îi place mai mult cum gândesc oamenii din Europa. „Eu sunt o persoană mai calmă și nu-mi place, mai ales în New York, unde e tot timpul gălăgie”, a mai spus ea. Anamaria Prodan a precizat că fiica ei vrea acum să se mute în Italia, ca să studieze acolo, în timp ce sora ei mai mică, Sarah, vrea să rămână în SUA.

Mai mult, vedeta TV ce pregătește un nou sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche” a recunoscut în emisiune că ea le dă bani lunar fiicelor ei. Când erau mici le dădea câte 500 de dolari, iar acum că au crescut le dă 1.000 de dolari pe lună, doar ca bani de buzunar. Rebecca a recunoscut că dacă vrea să-și cumpere haine sau genți, mama ei îi dă separat cardul pentru cumpărături.

Sarah, fiica cea mica a impresarei face baschet de performanță, însă la cât e de frumoasă, cu siguranță ar putea să facă carieră și ea în lumea modei. Mai mult, adolescenta se pare că adoră să pozeze, după cum se poate observa pe contul ei de Instagram, unde își pune poze și în costum de baie.

Citește și: