Fiica lui irinel Columbeanu se face pe zi ce trece mai frumoasă și seamănă din ce în ce mai bine cu mama ei, Monica Gabor.  Fetița se pare că s-a mutat la mama ei în SUA și locuiește alături de ea și de iubitul ei, Mr. Pink, și fiul acestuia Antony.

Irinuca, cand era micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Irinuca s-a adaptat foarte reped la viața de peste Ocean, și în imaginile postat pe conturile de socializare, Irinuca pare foarte relaxată și fericită.  Mai mult, ea pare că este topită și după fratele ei vitreg, Antony, dar și după Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo,

Drept dovadă stau mai multe imagini pe care Monica Gabor le- a publicat pe  Instagram în care Irinuca  îl îmbrățișează pe iubitul mamei sale.

Irinel Columbeanu a acceptat să-și lase fiica să plece în SUA

Irinel s-a luptat în instanță pentru custodia fiicei lor după divorț și deși Irinuca a stat cu el, la dorința ei, acesta a decis să o lase să se mute la mama ei.

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu’, a declarat Irinel pentru în urmă cu ceva timp, într-un interviu mai vechi.

Citește și: