Frumoasa artistă are acum fetiță mare. Micuța Amelie seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei și se pare că îi va călca și pe urme. La petrecerea de un an a fetiței, aceasta a ales de pe tavă când i s-a rupt turta microfonul, pesemne moștenind de la mama ei și pasiunea pentru muzică.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Micuța Amelie Nicole seamănă cu artista

 

Imaginile cu Amelie fac furori de fiecare dată pe rețelele de socializare. „Frumoasă, seamănă cu mami!!!!”, „Seamana leit cu tine,minunate!”, „Două frumoase”, „Frumoasa ca mami”, „Adorabilă, „Cât de frumoasa e! Și ce ochișori minunați are!! Să vă trăiască să vă bucurați de ea!”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor la imaginile cu fetița.

 

Amelie Nicole a venit pe lume pe 15 iulie la o clinică privată din București. Micuța a primit nota 10 la naștere.  Artista si-a tinut sarcina ascunsa timp de sase luni, iar apoi a facut anuntul printr-o postare pe facebook în care își arăta burtica de gravidă. De atunci le-a spus fanilor toate detaliile legate de naștere. Frumoasa cântăreaţă anuntase inițial ca va naşte de ziua sa, când a fost programată pentru operaţia de cezariană., dar Bebelinda s-a grăbit și a venit mai devreme.

Elena Gheorghe și soțul ei se iubesc de 14 ani

 

Elena Gheorghe are o familie foarte frumoasă și se mândrește cu ea. Ea și soțul ei, Cornel, sunt împreună de 14 ani și sunt căsătoriți de opt ani, dar se iubesc ca în prima zi.  Drept dovadă, artista nu pierde nicio ocazie să-I declare iubirea soțului ei. „Cuvintele sunt sărace când trebuie să vorbesc despre tine, esti universul și sufletul meu și nu pot decât să mulțumesc în fiecare zi că îmi ești alături”, a scris Elena recent pe facebook.

 

Într-un interviu mai vechi,  Elena a dezvăluit care sunt secretele mariajului lor fericit. „Secretele sunt comunicarea, respectul şi faptul că avem multe lucruri în comun şi am ajuns la înţelepciunea de a lăsa unul faţă de celălalt. Mama şi tata ne-au învăţaţ că atunci când cineva este mai încordat, lasă-l şi după aia poţi interveni în discuţie. Întotdeauna mă surprinde, niciodată nu ştiu ce să cred când vine vorba de o aniversare sau o zi oarecare. Mereu găseşte ceva. Nu sunt genul de femeie care să fiu înnebunită după cadouri scumpe. Pentru mine un cadou înseamnă şi o îmbrăţişare pentru că astea sunt reale şi contează pentru sufletul meu. Când nu ţi se mai oferă dragoste, ci doar cadouri scumpe, e rău”, a spus artista, precizând că la 2-3 zile ei își iau amândoi liber ca să se bucure unul de celălalt.