Celebra blondă mai are puțin și va deveni mămică, fiind însărcinată în aproape opt luni. Acest lucru nu a împiedicat-o să petreacă Paștele, alături de familia soțului ei, în Ardeal, unde i-a însoțit și mama ei.

„ Noi, ca în fiecare an, sărbătorim sfânta sărbatoare a Paștelui de două ori. Weekend-ul trecut am stat în București pentru că am avut spectacol, dar a fost mami la noi și a pregătit de toate pentru masa de duminică.(…). Imediat după weekend-ul trecut ne-am urcat în mașină și am pornit spre Ardeal, unde am sărbătorit Paștele alături de familia lui Cosmin, dar ne-a însoțit și mama”, a povestit Laura pe blogul ei.

Citește și: Cristi Tabără, mai slab ca niciodată! Cum arată prezentatorul TV după ce a dat jos peste 60 de kilograme

Laura Cosoi, însărcinată în aproape 8 luni

Carrie Underwood, însărcinată cu al doilea copilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cosoi a publicat mai multe imagini din mini-vacanța ei din Ardeal, iar acestea demonstrează că Laura mai are un pic și va deveni în curând mămică, burtica ei fiind destul de proeminentă acum. Mai mult, actrița a postat pe Instagram și pe blogul ei și imagini alături de mama ei, de la care se pare că a moștenit frumusețea, Ligia Delia, și cu care are o relație foarte apropiată. „Ce bine e să o ai pe mama aproape”, a scris Laura la o imagine cu mama ei, pe care a postat-o pe Instagram.

Citește și: