Cu toate acestea, Frances încearcă să stea departe de lumina reflectoarelor, însă aceasta se pare că a moștenit trăsăturile tatălui ei și ochii albaștri. Pe zi ce trece ea se transformă într-o copie veritabilă a lui Kurt. Tânăra este fotografiată de multe ori în aceleași ipostaze ca celebrul artist, având de fiecare dată țigara în mână.

Mai mult, moartea tatălui ei a transformat-o în unul dintre cei mai bogați copii de la Hollywood. Frances primește lunar 102.280 de dolari din drepturile de autor pe melodiile lui Kurt CObain și din dividentele acestuia.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Nu s-a înțeles bine cu mama ei, Courtney Love

Kurt a fost găsit mort, pe când avea 27 de ani, în reședința lui din Seattle, pe 8 aprilie 1994. Kurt Cobain era căsătorit la momentul decesului său cu Courtney Love, mama lui Frances.

Tânăra și mama ei au avut o relaţie încordată în trecut. Animozităţile dintre cele două au apărut după ce, în 2009, Frances, la momentul respectiv în vârstă de 17 ani, a cerut instanţei ca mama sa, Courtney, să nu mai fie custodele său. La momentul respectiv, Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, a pierdut custodia fiicei sale, care a fost încredinţată temporar lui Wendy O’Connor şi Kimberly Dawn Cobain, mama, și respectiv sora fostului solist al trupei Nirvana. Cu toate acestea, ulterior, relaţia dintre Frances şi Courtney s-a îmbunătăţit.

 

Frances s-a căsătorit în 2014 cu muzicianul Isaiah Silva, iar în luna martie a anului trecut au depus actele de divorț. Câteva luni mai târziu, instanța a decis că modelul, în vârstă de 24 de ani, trebuie să-i plătească fostului soț 12 mii de dolari pe lună pentru următoarele patru luni ca ajutor temporar, precum și 15 mii de dolari pentru a acoperi o parte din suma cerută de avocatul lui. Tânăra are o avere de peste 200.000.000 de dolari.

 

Citește și: