Iris este fiica lui mai mare din prima căsătorie cu artista şi producătoarea britanică Sadie Frost.

Jude și Sadie  s-au căsătorit în 1997 şi au împreună trei copii – Rafferty,  Iris, şi Rudy, în vârstă de 14 ani. Ultimul copil a cuplului Law-Frost a fost adus pe lume prematur, cu cinci săptămâni înainte de termen, iar actorul britanic a trebuit să fugă de pe platourile de filmare ale peliculei „Cold Mountain”, din România, pentru a putea fi împreună cu soţia sa la Londra, pentru a o susţine moral. Însă, se pare că fiica lui cea mare îi calcă pe urme. La doar 18 ani, ea este un fotmodel de succes și una dintre cele mai frumoase tinere de la Hollwyood, pe care se bat marile case de modă.

Iris este imaginea BurberrySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Iris vrea să devină mamă până la 30 de ani

Iris a apărut recent într-un pictorial spectaculos în revista ES Magazine, unde a vorbit despre copilăria ei și despre divorțul părinților săi, care au decis să-și spună „Adio”, după șase ani de căsnicie. În ciuda faptului, că amândoi erau tineri și celebri, tânăra susține că ei i-au oferit o copilărie normală și nu a fost afectată de divorțul lor.

„Tata era foarte tânăr. Până la 30 de ani a făcut trei copii. Și mama avea fața de adolescentă. Când mă uit la pozele cu ei de atunci nu reușesc niciodată să le ghicesc vârstele și nu-mi vine decât să întreb cum de au reușit să ne facă pe toți. Par de 17 ani”, a declarat Iris în paginile revistei Es, potrivit Daily Mail.

„Pentru mine, părinții mei nu erau staruri rock ’n’ roll, ci doar părinții mei”, a mai spus celebrul fotomodel.

Mai mult, Iris susține că vrea să urmeze exemplul părinților ei și vrea să devină mamă până la vârsta de 30 de ani. „Până la vârsta de 30 de ani, vreau să-mi aduc toți copiii pe lume”, a adăugat ea.

 

Citește și: