Nicoleta, braşoveancă stabilită la Bucureşti, și Nicholas Medforth-Mills s-au cunoscut în primăvara anului 2015, în timpul turului intitulat „Caravana cărţilor pe bicicletă”, organizat să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate.  Relația lor a durat mai puțin de două luni, însă Nicoleta a rămas însărcinată. Deși fostul principe a rugat-o să avorteze, ea a decis să păstreze copilul. Tânăra  a postat pe contul ei de facebook imagini recente cu fiica ei, iar micuța este superbă, moștenind de la amândoi cele mai frumoase trăsături.

Ce frumoasă este fetița fostului principe Nicolae. Dezvăluirile făcute de mama micuțeiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cu toate că Anna nu a fost niciodată recunoscută de nepotul regelui Mihai, copilul ar fi fost şi motivul excluderii lui Nicolae de la succesiunea tronului. În plus, Nicoleta a povestit într-un interviu  pentru site-ul pressone.ro, că și-a r fi dorit ca Nicholas să o recunoască pe micuță și să-și facă timp să o viziteze măcar o dată pe luni, însă cei doi au avut mai multe dispute și nu au reușit să se înțeleagă.

Femeia a mărturisit că era dispusă chiar să țină secret numele tatălui, dacă fostul principe ar fi fost de acord să se implice în viața micuței. „Dacă asta însemna că el este implicat în viaţa fiicei mele într-un fel sau altul, eu eram dispusă să fac asta. Mi se pare că cel mai important lucru e ca el să aibă o relaţie cu Iris. Pentru că Iris o să crească şi o să vrea să ştie de ce tatăl ei o respinge, iar asta îmi va fi foarte greu să-i explic. În plus, o să-mi fie greu să văd că suferă doar pentru că nu are parte de dragostea tatălui ei. Și-atunci aș fi fost dispusă să fac foarte multe lucruri ca ea să fie bine”, a spus Nicoleta în întrrviul pentru pressone.ro.

Citește și: Incendiar! Mihaela Rădulescu e de senzație la plajă! Așa arată o femeie de 48 de ani în costum de baie!

Nicoleta nu și-a dorit niciun moment să devină regină

Avocatul lui Nicholas Medforth-Mills a declarat la un moment dat că nepotul regelui Mihai a vrut să o recunoască pe fetiță doar dacă i se făcea testul ADN la IML București, însă mama ei a a refuzat, spunând că vrea  testul să fie făcut în alt oraș și în două laboratoare diferite.

„Pentru ultima oară, vă reamintesc: nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar și prin tragere la sorți). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toți cârcotașii mei: dacă are intenții bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă două teste?”, a scris Nicoleta pe contul personal de Facebook, la momentul respectiv.

De altfel, Nicoleta a mărturisit că în niciun caz nu a decis să păstreze copilul ca să devină regină. „Ce bărbat te ia de nevastă când îi bagi pe gât un copil, în secolul 21? În afară de persoane care s-au uitat prea mult la telenovele, de ce să creadă cineva că scopul meu ar fi fost să fiu regină, şi ca să ating acest scop, îi fac un copil pe care nu şi-l doreşte? Nu e clar că nu se poate aşa ceva? Dacă voiam aşa ceva, nu aş fi stat cuminte lângă el? Dacă voiam să fiu regină, făceam un avort, asta făceam. Dacă voiam să fiu regină, făceam avortul”, afirmă Nicoleta Cîrjan, în interviul pentru site-ul menționat.

 

Citește și: