La toate aparițiile celor doi se poate vedea cum ea pur și simplu îl adoră. În privește cu atâta afecțiune încât oricine vede puritatea sentimentelor care îi leagă.

Andrea Bocelli, în vârstă de 61 de ani, și Veronica Berti, de 36 de ani, s-au cunoscut în anul 2002, când au participat împreună la o petrecere.

Veronica avea doar 18 ani la acea vreme, iar Andrea Bocelli tocmai încheiase o căsnicie, fiind deja divorțat. Tenorul a povestit că pentru el a fost cel mai rapid început de relație: „Ne-am mutat împreună în aceeași noapte”.

După ani buni de relație, Andrea și Veronica și-au unit destinele în anul 2014, la Sanctuarul Madonna di Montenero din Toscana, Italia.

Cuplul locuiește în prezent în Toscana și s-a implicat activ în strângerea de fonduri pentru susținerea victimelor COVID-19.

Recent, paparazzi i-au surprins pe cei doi relaxându-se și bucurându-se de vremea frumoasă din Saint Tropez. Aceștia au fost fotografiați la bordul unui iaht, împreună cu alți membri ai familiei. Veronica a fost pozată inclusiv în costumul de baie și arată excelent la cei 36 de ani ai săi.

Andrea Bocelli et sa mere sur un bateau au large de St Tropez. EliotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

La finalul lunii mai, Andrea Bocelli a mers la spitalul Cisanello să doneze plasmă și a dezvăluit cu această ocazie că a avut coronavirus.
Tenorul italian a declarat că testul i-a ieșit pozitiv pe 10 martie, dar nu a făcut publice informațiile atunci pentru a nu-și alarma fanii.

Citește și:

Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță! Ce sport practica și cum de a ales în final bucătăria

Cum arată Suri Cruise la 14 ani. A moștenit grația mamei sale, dar seamănă leit cu Tom Cruise!