Și acum, la peste 3 luni distanță, e tot un bebeluș de nota 10, cu care mama sa se mândrește ori de câte ori are ocazia pe rețelele de socializare.

Recent, Diana Bart a postat pe Facebook o fotografie cu micuța, descriind și momentul prin care trece fetița ei: ”Fiecare săptămână vine cu ceva nou. Acum am început sa gângurim cu mare putere, sa ne „certăm” cu jucarelele”.

Diana-si-fetita-ei-cu-ochi-e-tatarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Adorabilă”, ”superbă”, exclamă fanii într-un glas. Cineva, însă, observă un detaliu: ”Ce frumoasa e! Are formatul ochilor usor de tatar?”, o întreabă o prietenă virtuală pe Diana Bart.

Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat: Mulțumim! Da, sa știi, ii are migdalati, seamănă cu tati, dar nu-i tătar”.

Nu doar fetița ei, a doua a prezentatoarei TV, e foarte frumoasă. La fel e și mama ei, care și-a revenit spectaculos după sarcină, ea întorcându-se deja la TV.

Diana Bart, în vârstă de 39 de ani, nu exclude însă să devină încă o dată mamă. Rămâne de văzut dacă o să o mai vedem în postura de gravidă, care o prindea de minune.

Vezi și Diana Bart a devenit mămică pentru a doua oară! Ce nume a ales pentru fetița sa. Vezi și ce a făcut chiar înainte de a naște

Citește și:

Ce spune Monica Gabor despre fostul ei soț, Irinel Columbeanu, la 9 ani de la divorț: ”Pe omul care a fost în viața mea înainte…”

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, despre moartea fulgerătoare a părinților ei. În doi ani i-a pierdut pe amândoi. Cum arată la 21 de ani