Maria este topită după Pepe, iar recent a insistat ca artistul să o ia și pe ea cu el, la serviciu, mai exact, la filmările show-ului „Next Star”, unde acesta este jurat. Maria i-a plăcut foarte mult în emisiunea, prezentată de Dan Negru, și se pare că nu a moștenit de tatăl ei doar trăsăturile fizice, ci și pasiunea pentru televiziune. Ea va putea fi văzută în ediția de sâmbăta aceasta a show-ului “Next Star”.

fetita pepe la next star 9 (10)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Doliu în familia Băsescu! A murit răpus de cancer

Pepe își mai dorește un băiat

“În dimineața aceea, m-a întrebat unde plec. I-am spus că la filmări, la “Next Star”. A zis că vrea și ea să vină și m-a pus să-i promit că o s-o iau și pe ea. Așa că, după grădiniță, a venit la filmări. A stat mai bine de o oră, a văzut două-trei numere și i-a plăcut foarte mult. Ba chiar a fost un pic emoționată, în momentul în care a ajuns acolo”, povestește juratul.

Pepe a declarat de câteva ori că-și dorește cu ardoare și un băiat, însă se pare că nu a reușit să o convingă pe Raluca să devină din nou părinți.
Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu,s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume un an mai târziu, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu.

Citește și: