Prințesa Leonore apare în imagine lângă o apă, purtând o rochiță adorabilă și o bentiță din perle pe cap. „La mulți ani pentru raza noastră de soare! Ne faci să zâmbim în fiecare zi”, a scris Madeleine la imaginea cu fiica ei.

Princess Madeleine, alaturi de printesa Leonore, cand era mai micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Leonore s-a născut pe 20 februarie 2014, la Centrul Medical Weill Cornell din New York. Potrivit legilor americane, pentru că s-a născut pe pământ american, Leonore Lilian Maria este atât cetățtean al Statelor Unite, cât și al Suediei.  La șase zile de la naștere, bunicul ei, Regele Carl Gustaf al XVI-lea, a anunțat ca i-a oferit titlul de Ducesa de Gotland în cadrul unei sedințe de cabinet.

Micuța Leonore, ducesă de Gotland, a renunțat la titlurile regale

Primul ei prenume a fost ales de părinți, iar celelalte două i-au fost date în cinstea stră-strămătușii sale, prințesa Lilian, și a bunicii paterne, Maria.

Leonore a fost botezată în ziua în care părinții ei sărbătoreau primul an de mariaj, pe 8 iunie 2014, în Capela Regalăa Palatului Drottningholm. Leonore a avut la botez șase nași: prințesa Victoria, mătușa ei maternă; Tatjana d’abi, mătușa ei paternă; Contele Ernst Abensperg und Traun, unchiul ei patern; Patrick Sommerlath, vărul ei matern; Alice Bamford, o prietenă a părinților ei; și Louise Gottlieb, o altă prietenă a părințlor.

Prințesa Madeleine are împreună cu soțul ei,  afaceristul Christopher O’Neill, trei copii: pe Leonore, Nicolas și Adrienne. În luna octombrie, ei au anunțat că cei trei copii își vor pierde titlurile regale. Prințesa a explicat printr-o postare pe contul de Instagram că aceasta schimbare a fost plănuită de mai mult timp. „ ceastă schimbare a fost plănuită de mai mult timp. Eu și Chris considerăm că e mai bine pentru copiii noștri acum să aibă oportunitatea de a-și modela singuri viețile pe viitor”, a explicat aceasta, precizând că cei trei copii își pierd titulatura de Altețe Regale.

Madeleine și Chris  s-au căsătorit în 2013 în cadrul unei ceremonii organizate în capela regală a Palatului Stockholm. Prințesa Madeleine deține titlul nobiliar de Ducesă de Halsingland și Gastrikland.

Prințesa Madeleine Therese Amelie Josephine, Ducesa de Halsingland și Gastrikland, este fiica regelui Carl al XVI-lea Gustaf și a reginei Silvia și este a șaptea pe linia de succesiune la tron.  Madeleine s-a născut pe data de 10 iunie 1982 și este cel mai mic copil al cuplului regal.

 

Madeleine locuiește în prezent în Miami, Florida, unde soțul ei are mai multe afaceri,  și este o prințesă foarte iubită și în SUA. Ea postează adesea fotografii personale cu Leonore și fratii ei, mărturisind pentru publicația Expressen că „este distractiv să le arăt oamenilor imagini, mai ales că nu trăim in Suedia.  Fanii se întreabă cum sunt viețile noastre și sunt curioși, așa că mă bucur că îi pot lămuri prin postările mele”, a declarat Madeleine.

 

 

Citește și:

Vezi şi mâncăruri savuroase pe care să le încerci când ești în Suedia!