Marius Moga este foarte discret când vine vorba despre familia lui. Deși a încercat să-și țină fiica cât mai departe de lumina reflectoarelor, el a publicat recent o imagine cu Maria Elisabeta, fiica lui și a Biancăi, care a cucerit imediat internetul.

Maria Elisabeta are 5 ani și este o frumusețe de fetiță. Moga a publicat o nouă imagine cu fiica lui, în timp ce ea îl ține de gât și se uită amândoi pe telefon, iar fetița este absolut adorabilă. Maria apare într-o rochie albă și are părul lung și roșcat, moștenindu-l se pare de la tatăl lui.

Micuța a moștenit și pasiunea tatălui ei pentru muzică. La doar cinci ani, știe să cânte deja la pian și are câteva melodii înregistrate. Mai mult, ea pare pasionată și de modă și deja a început să fure din hainele și încălțările mamei ei, după cum a dezvăluit chiar Bianca, publicând imagini pe contul ei.

Marius-Moga-si-fetita-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Maria e foarte creativă, compune, canta la pian. Nu mai e un copil mic, are personalitatea ei. Tot timpul imi da idei. Ii place muzica, studioul e o terapie pentru oricine. Maria petrece si foarte mult timp la bunici, cu ei ne-am scos. Ei au timp să mearga la tot felul de activitati cu ea. În plus, îsi doreste un fratior sau o surioara, noi i-am promis. Este despre acel moment, am mai fost pe acolo”, au povestit Bianca și Marius în emisiunea lui Măruță, unde au dezvăluit că vor să-i facă Mariei un frățior sau o surioară.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au devenit părinți pe 7 octombrie 2015. Cei doi par extrem de fericiți împreună și deși a devenit mămică la doar 21 de ani, Bianca nu regretă nimic. Ea a declarat că abia după ce Maria Elisabeta a venit pe lume a simțit cu adevărat ce înseamnă fericirea.

Soția lui Marius Moga a lucrat ca reporter o perioadă lungă de timp, după care a renunțat, când a dat naștere unui copil. Imediat după ce a devenit mamă, Bianca Lăpuște a decis să lucreze alături de soțul ei.

Citește și:

Prințul Harry va participa la înmormântare, dar nu va fi tratat ca un membru al familiei regale

Cum arată în prezent fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka. Vedeta tocmai a împlinit 54 de ani