„La mulți ani pentru ea de-a 15 aniversare, îngerul meu Apple Martin. NU voi putea niciodată să exprim în cuvinte cât de mult te iubesc. Ești atât de putenică și de buno. Ești faorte amuzant și minunată atât pe interior, cât și la exterior. Sunt cea mai mândră mama. La mulți ani, viața mea”, a scris actriță.

Gwyneth PaltrowSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Gwyneth Paltrow a divorțat de tatăl copiilor ei, Chris Martin, în 2016

Însă, ceea ce a stârnit amuzamentul tuturor a fost faptul că Gwyneth a trebuit să primească mai întâi accpetul fiicei sale pentru a face postarea. Starul de la Hollywood a publicat alături de imaginea cu fiica ei și aprobarea pe care a obținut-o de la fiica ei printr-un schimb de mesaje.

Gwyneth a fost nevoită să-i ceară voie fiicei sale să facă postara, după ce în martie Apple s-a supărat că mama sa a postat o imagine cu ea fără să-I spună. Adolescenta nu s-a abținut și și-a certat mama chiar pe Instagram. „Mamă, am discutat despre asta. Nu ai voie să publici nimic despre mine fără acordul meu”, i-a scris Apple într-un comentariu la poză, iar actrița i-a răspuns: „Nici măcar nu ți se vede fața”. Dialogul dintre cele două i-a amuzat și atunci pe fani, iar Gwyneth se pare că s-a conformat.

Îndrăgita actrița a fost foarte discrete cu viața ei personală și a evitat să-și expună copiii. Însă, în ultimele zile a postat tot mai des imagini cu fiica ei, Apple, și cu fiul său, Moses, în vârstă de 13 ani.  Paltrow s-a despărțit de tatăl lor, solistul trupei Coldplay, Chris Martin, în 2016, iar anul trecut s-a măritat cu  scenaristul și producătorul TV, Brad Falchuk, cu care avea o relație de trei ani. Mai mult, se pare că Brad se înțelege de minune cu fiica actriței. Acesta a postat și el pe Instagram mesajul: „La mulți, mulți ani fericiți, cea mai bună fiică bonus din lume”, însă tatăl adolescentei nu a scris absolut nimic pe rețele de socializare.

Citește și: