Ajunsă la vârsta de 23 de ani, aceasta nu e atrasă de actorie, ci de modelling. Iar recent a apărut, în premieră, pe coperta unei celebre reviste de modă.

Stella Banderas Griffith a pozat pentru ediţia spaniolă a revistei Glamour. Născută în Marbella, aceasta a crescut însă în Los Angeles, ducând o viață de americancă tipică, în ciuda originii moștenite din partea tatălui său.

Stella-are-23-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Când era copil a jucat teatru, dar audiţiile i se păreau complicate din cauza firii sale foarte timide şi rezervate. Are destule proiecte pe agenda sa de lucru, dar niciunul în faţa camerei de filmare. „Nu încerc să devin actriţă, cel puţin deocamdată”, a mărturisit ea.

Îi place însă foarte mult să scrie. „Studiez scrierea creativă pentru că m-a fascinat întotdeauna literatura. Să scriu este un lucru pe care mi-l doresc”, a dezvăluit Stella del Carmen, care a debutat deja ca redactor la ediţia spaniolă a revistei Vanity Fair.

Ea colaborează de asemenea cu creatoarea de modă Emma Newbern la un proiect difuzat pe contul său de Instagram, care împărtăşeşte secrete despre sănătatea fizică şi cea mentală. Şi-ar dori totodată să revină la universitate pentru a studia Organizaţii neguvernamentale şi Schimbări sociale, mărturisește ea.

„Sunt multe lucruri pe care doresc să le fac. Am făcut un pas spre mine însămi şi spre ceea ce îmi doresc de la viaţă”, a spus ea.

”Chiquita” este cuvântul său preferat în spaniolă, l-a auzit de multe ori spus de tatăl ei, cu care anul trecut a împărtăşit unul dintre momentele profesionale cele mai importante pentru Antonio Banderas: nominalizarea lui la Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din filmul „Dolor y Gloria”. „Mă fascinează să-l văd prin ochii lui Pedro Almodovar”, a mărturisit Stella del Carmen.

Vezi și Antonio Banderas, declarație neașteptată legat de fosta soție, Melanie Griffith, la 4 ani de la divorț