Vivienne, fiica cea mică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt se transformă într-o domnișoară foarte frumoasă. Drept dovadă stau cele mai recente imagini cu ea.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, trei adoptați(Maddox, Zahara și Pax) și trei biologici: Shiloh și gemenii Vivienne și Knox. Însă, fiica lor cea mică îi întrece pe toți în frumusețe.

Drept dovadă stau imaginile în care Vivienne Jolie-Pitt (12 ani) a fost surprinsă recent de paparazzi împreună cu mama ei pe străzile din Los Angeles. Îmbrăcate casual, cele două au ieșit la cumpărături, apoi s-au plimbat pe străzi cu câte un pahar de cafea sau ciocolată caldă în mână. Cu părul blond și lung, tenul alb, micuța domnișoară e copia fidelă a mamei ei. Mai mult, Vivienne pare și extrem de cuminte și ascultătoare și nu se dezlipește deloc de mama ei, de care e foarte apropiată.

EXCLUSIVE: Angelina Jolie Heads Out With His Daughter in Los Angeles.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, 2016, după doi ani de căsnicie și 12 ani de relație, invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie. Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.

Foto: Profimedia