Diana are o relație bună nu doar cu mama naturală, ci și cu cea vitregă, Iuliana Marciuc. A acceptat-o încă de când era o copilă, mai cu seamă că aceasta a încurajat-o să-și urmeze toate visurile.

impreuna cu tatal ei si Aurelian TemisanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Despre relația pe care o are cu tatăl său, una extrem de apropiată, Diana spune că la baza ei e respectul. „Îl am pe tatăl meu drept model, adică pe fratele meu mai mare. Nimeni nu crede că suntem tată şi fiică.

La concerte unii zic: Mamă, cu ce gagică a venit! Băi nebunule, e fiică-sa!

Primul cuvânt pe care l-am zis nu a fost mama, a fost tata”, povestea fiica lui Adrian Enache pentru ”Access Direct”.

„Da, nu mă ascund, cu tata vorbesc foarte deschis. Cu mama vorbesc de şcoală, cu tata vorbesc de relaţii, de distracţie şi de cluburi”, mai spunea Diana Enache.

La un pas să fie violată. Agresorul ei tocmai a fost eliberat

Din păcate, tânăra, cu adevărat foarte frumoasă, a trecut, în urmă cu șase ani, printr-un episod traumatic, când paznicul libanez al blocului în care locuia a încercat să o violeze.

Diana apelase la el pentru că lumina din apartament nu îi funcționa. Odată intrat în casă, acesta a încercat însă să o violeze. S-au luptat, iar Diana a fost tăiată pe mâini, sâni și gât. A reușit însă să scape și să alerteze autoritățile.

Agresorul său a ajuns la închisoare. Din păcate, însă, acesta tocmai a fost eliberat, iar acum Diana retrăiește coșmarul. Nu iese din casă fătă spray paralizant și e mai tot timpul însoțită, spun apropiații ei.

Vezi și Se mai marita Iuliana Marciuc cu Adrian Enache? Ce spune vedeta

Citește și: