Iar Ella, deja actriță și ea, s-a simțit în elementul ei pe covorul roșu. Dacă cei mai mulți adolescenți se feresc să fie văzuți sau fotografiați cu părinții, fiind la vârsta la care sunt rebeli, nu a fost deloc și cazul ei.

A zâmbit încontinuu și era limpede că, la rândul ei, era mândră de tatăl său, o vedetă a filmelor de comedie.

”Sunt atât de fericit să fiu cu frumoasa mea fiică, Ella Stiller, seara aceasta, la Globurile de Aur”, a scris actorul pe Instagram, postând și o fotografie în care apare cu aceasta.

 

View this post on Instagram

 

So happy to be with my beautiful daughter @ella.stiller tonight at the #GoldenGlobes!! So proud of #PatriciaArquette and her well deserved win!!! #EscapeAtDannemora Beautiful photo by @randallslavin

A post shared by Ben Stiller (@benstiller) on

Cât despre Ella, aceasta a declarat pentru People că este entuziasmată să fie perechea tatălui său la gala Globurilor de Aur. ”Sunt mândră. Sunt foarte mândră de el!”, a mai spus adolescenta.

Ella Olivia e ”bucățică ruptă” din tatăl său. Altături de fratele său, Quinlin, e rezultată din căsătoria actorului cu Christine Taylor. Născută în 2 aprilie 2002, Ella și-a început deja cariera în actorie, călcând pe urmele tatălui, dar și bunicului său, Jerry Stiller, cunoscut din serialul ”Seinfeld”, unde era capul familiei Constanza.

Ella și-a împrumutat vocea în filmul Megamind, în 2010, unde a jucat tatăl său, dar și Will Ferrell sau Tina Fey. Alături de fratele său și de tatăl său a jucat și în ”Night at the Museum: Secret of the Tomb”, din 2014. A avut și un rol mic într-un episod din ”Escape at Dannemora”, anul acesta.

Vezi și Detalii neștiute ies la iveală despre ”Seinfeld”, serial filmat cu 20 de ani în urmă

Citește și: