Ce se știe sigur e că și fostele și actuala soție sunt toate frumoase, așa că nici copiii nu aveau cum să iasă altfel. Recent, mândră tare de copiii ei, Amalia Năstase, una dintre fostele sale soții, a publicat pe Instagram o fotografie cu Emma, una dintre fetele pe care le are cu fostul tenismen.

Cele două se aflau la munte, iar instantaneul pe fundal alb a strâns aproape 4.000 de like-uri. Pe bună dreptate, pentru că Emma e cu adevărat o frumusețe! Cu fes roșu, geacă kaki și părul lung, despletit, încadrându-i frumos ovalul feței, Emma i-a cucerit pe internauți.

Fata va împlini anul acesta 15 ani și este deja o frumoasă domnișoară, cu niște ochi absolut superbi. ”Iubita lu’ mama”, a scris simplu, dar grăitor, Amalia Năstase.

Dar să trecem în revistă fostele soții ale tenismenului și copiii pe care i-a avut cu acestea.

Prima soția a tenismenului a fost un manechin franco-belgian, Dominique Garzia, care provenea dintr-o familie extrem de bogată. Cei doi s-au cunscut la un turneu US Open în anul 1971 și au format o familie timp de 8 ani.

Primul copil al sportivului, Nathalie, s-a născut din această căsătorie, la Paris în 1975, iar acum locuiește la Montreal, Canada.

Aflat în apogeul carierei, Năstase nu prea i-a fost alături fiicei lui, însă au petrecut multe vacanțe frumoase împreună. „Nu prea am trăit împreună cu el, deoarece părinţii mei au divorţat când aveam cinci ani şi, în plus, el juca mult în acea perioadă, aşa că nu prea era pe-acasă. Ne vedeam mai mult în vacanţe, vara şi de Crăciun”, declara Nathalie cu ani în urmă.

Ilie Năstase are și doi copii înfiați

La doi ani după divorț, fostul tenismen s-a îndrăgostit de actrița americană Adelaide Alexandra King, cu care s-a căsătorit în septembrie 1984, în New York. Doi ani mai târziu, cuplul a înfiat doi copii, pe Nicholas și Charlotte, care au rămas în grija mamei lor la New York, după divorț.

Pe cea de-a treia soție, Năstase a cunoscut-o în 1996, la primul concert al lui Sting la Bucureşti. Pe atunci, Amalia Teodosescu avea doar 20 de ani, în timp ce el avea 50. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2004, la Paris, după șapte ani de relație.

În același an li s-a născut primul copil, Alessia, iar în 2007 a venit pe lume şi a doua fetiţă, Emma Năstase. Cei doi au divorţat în 2010.

Fiul secret al lui Ilie Năstase

A patra soție a lui Năstase a fost Brigitte Sfăt, cu care nu a avut însă copii. Cei doi și-au unit destinele în 2013, însă mariajul a durat doar 5 ani.Totuși, Brigitte Sfăt, a mărturisit că sportivul mai are un copil secret, care s-ar fi născut dintr-o aventură în perioada relației cu Amalia.

“Mai are un băiat de 19 ani, pe care l-a văzut de câteva ori în viaţă, care-i poartă numele şi e în Paris. El nu şi-a văzut copilul până în momentul în care a început relaţia cu mine, copilul care-i poartă numele şi care are 19 ani.

Nu şi-a mai văzut copilul de la botez, pentru că ea (Amalia Năstase – n.red.) i-a impus lucrul ăsta”, declara Brigitte Sfăt pentru Star Magazin.

În prezent, Ilie Năsase este căsătorit cu Ioana Simion, o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el.

Vezi și Fiul Ioanei Năstase, primele declarații despre scandalul dintre mama lui și Ilie Năstase. A mai dat până acum fostul tenismen în Ioana?

Citește și:

Cum fentează Neti Sandu trecerea timpului la 62 de ani și ce spune despre operațiile estetice: ”Nu fac sport. De la șapte seara…”

Adela Popescu, prima imagine cu burtica de gravidă. Cum s-a pozat în vacanța din Maldive