În fiecare an, în luna iulie, Bianca Brad publică pe Facebook câte o poză și câte un mesaj pentru fiul ei, Luca. Puștiul își aniversează ziua de naștere în acea lună și este copleșit de atenția mamei, care îl adoră. Acum, Bianca Brad „a furat” startul și a pus pe Facebook câteva imagini cu Luca, de la festivitatea de final de an școlar! Wow! Luca nu mai este un copil, ci un adevărat flăcău.

Ce tânăr chipeș s-a făcut băiețelul Biancăi Brad!

Este chipeș, înalt, dar mai degrabă seamănă cu tatăl său, Aurel Frățilă, decât cu celebra sa mamă. „Timpul a zburat… Școala cu brio s-a încheiat…. Un spectacol în aer liber s-a organizat (ce noroc ca n’a plouat!!!). Luca, la pian a cântat… Mama lui, emoționată și încântată, a dansat… și cu aprobarea fiului ei, adolescent, despre ziua asta a postat”, a scris Bianca pe rețelele sociale. Luca și-a depășit mama în înălțime, iar Bianca nu este o femeie scundă, având 1,72 metri.

bianca-brad-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Viaţa Biancăi Brad (54 de ani) şi a iubitului ei, Aurel Frățilă, nu a fost lipsită de necazuri. Pe 11 ianuarie 2013, ofiţerul Aurel Frăţilă a fost arestat şi extrădat în SUA pentru trafic de arme. A fost acuzat a fost acuzat că ar fi vândut ilegal către Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate pe aparate civile şi militare, încălcând embargoul impus de Statele Unite. A fost eliberat în primăvara lui 2014, dar s-a luptat apoi să recucerească inima greu încercată a Biancăi. Au trecut peste probleme

Bianca Brad: „Am doi copii: un băiețel pe pământ și o fetiță în Ceruri”

În urmă cu 15 ani, Bianca Brad a trecut printr-o tragedie de nedescris. Fiica ei, Emma, s-a născut fără viață. Micuța a venit pe lume la o clinică din Germania, însă fără suflare, se pare din cauza unei malformații la inimă. „Timpul, Dumnezeu …și Luca mă ajuta….Sincer, nu stiu ce făceam dacă nu-l aveam pe Luca…….De multe ori însă, când îl văd cât e de drăgălaș și cum se joacă, uneori singur, nu pot să nu mă întreb cum ar fi fost surioara lui si cum s-ar fi jucat împreună…..si doare…..doare…doare….Am doi copii: un băiețel pe pământ și o fetiță în Ceruri……….Nu există zi în care să nu îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a dat pe Luca….. Nu există zi de la Dumnezeu în care să nu mă gandesc la EA, fetița mea…. O cheamă Emma Nicole. Născuta fără viață, pe 27 aprilie 2007”, povestea Bianca pe blogul ei.

Citește și: Bianca Brad, viața după cancer: ”Ajunsesem la 46 kg. Plângeam și mâncam doar frunze. Apoi mi-am dat seama că nu asta e calea”

Citește și: Bianca Brad, la un pas de moarte în toiul nopții: ”Nu mai intra niciun strop de aer”