Katherine este fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger (70 de ani) și a jurnalistei  Maria Shriver. Aceasta are 28 de ani, s-a transformat într-o femeie superbă și face ravagii la Hollywood.

Deși ar putea să fie fotomodel, având toate atuurile necesare, Katherine, strănepoata fostului preşedinte american John Kennedy,  se pare că a moștenit pasiunea pentru scris a mamei ei și este o scriitoare de succes.  De altfel, tânăra a moștenit și ochii și trăsăturile frumoase ale mamei sale.

Ce fiică superbă are Arnold Schwarzenegger! Este iubita unui actor celebru de la HollywoodSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Prințul William renunță la tronul britanic. Motivul emoționant pentru care a luat această decizie neașteptată

Are o relație cu actorul Chris Pratt

Katherine se pare că a început o relație cu celebrul actor Chris Pratt (38 de ani). Cei doi au fost surprinși împreună într-un parc din Santa Barbara. Pe toată durata întâlnirii, ei au fost doar un zâmbet și par foarte îndrăgostiți.

Chris a divorțat recent de actrița Anna Faris, cu care are împreună un băiețel , în vârstă de cinci ani, pe nume Jack.

Maria Shriver face parte din familia Kennedy. Ea este fiica  lui Eunice Mary Kennedy Shriver, sora fostului președinte american John F. Kennedy  și a senatorilor  Robert F. Kennedy și Ted Kennedy. Tatăl Mariei,  Sargent Shriver, a fost ambasadorul SUA în Franța.

 

Citește și: