Tânăra de 26 de ani nu doar că este frumoasă și atrage toate privirile când își face apariția la vreun eveniment, ci ea calcă pe urmele părinților ei și în ceea ce privește talentul.  Superba blondă a obținut câteva  roluri mici, în producții precum „California Dreams”, „Elvis & Nixon” sau „Condemned”.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Pe prințul William și pe prințul Harry îi știe toată lumea, dar iată cum arată sora lor și ce nepoțică frumoasă au

A lucrat ca ospătăriță și a livrat pizza

Însă, Dylan este și un fotomodel celebru și a muncit mult  înainte să cunoască succesul. Ea nu a profitat de faptul că părinții ei sunt celebri, ci a încercat să-și câștige singură proprii bănuți, schimbând diverse meserii. Ea a livrat pizza, a fost ospătăriță, editor de scenarii independente și a făcut hostess. Însă, norocul i-a surâs în 2014, când a pozat pentru celebrul fotograf american Tony Duran. Încântat de imaginile cu ea, acesta le-a trimis o agenție de fotomodele de top, Premier Model Management, iar reprezentanții au sunat-o după doar o săptămână să vină să semneze contract cu ei.

 

Robin Wright, starul din serialul  „House of Cards”, și celebrul actor Sean Penn au fost căsătoriți timp de 4 ani, din 1996 până în 2010, iar Dylan a fost rodul iubirii lor, alături de fratele ei, Hopper, în vâsrtă de 24 de ani. Deși fizic seamănă mai mult cu mama ei, tânăra susține că l-a moștenit mai mult pe tatăl ei. „Mereu am spus că eu semăn mai mult cu tatăl meu”, a declarat Dylan în 2015 pentru New York Post.

Citește și: