Cântă pe deja scenele mari, în concerte, alături de Andrea Bocelli, ia lecții de pian și pare că este tratată ca o mică prințesă de părinții săi.

Virginia are deja 9 ani, împliniți în martie și este o combinție reușită între mama și tatăl ei.

Delicată, cu păr lung și cu breton, cu ochii de culoare închisă și tenul măsliniu, micuța este o vedetă pe conturile de solializare a marelui tenor și ale mamei sale.

cu-tataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Virginia, rodul unei iubiri de poveste

Povestea de iubire a tenorului Andrea Bocelli, în varstă de 62 de ani, și a soției sale, Veronica Berti, de 37 de ani, pare ruptă dintr-un roman. Deși cei doi s-au căsătorit oficial pe 21 martie 2014, Andrea a dezvăluit într-un interviu mai vechi că „mariajul a început efectiv când ne-am cunoscut”.

În 2002, femeia și celebrul tenor s-au întâlnit la aceeași petrecere. În timp ce se afla acolo, Andrea a cântat o arie pentru ea. Veronica avea 18 ani la acea vreme, dar acest lucru nu i-au oprit să aibă o relație.

Solistul tocmai divorțase și mărturisește că „a fost cel mai rapid început de relație pentru că ne-am mutat împreună în aceeași noapte.” Potrivit lui Bocelli, diferența de varstă de 25 de ani a făcut lucrurile „mai ușoare, nu mai complicate”.

Tenorul spune că lipiciul care îi ține împreună a fost întotdeauna muzica.

În 2014, după ani buni de relație, Andrea și Veronica s-au căsătorit oficial la Sanctuarul Madonna di Montenero din Toscana, Italia – în aceeași zi în care Virginia, a împlinit doi ani.

Andrea Bocelli mai are doi băieți, Matteo Bocelli (23 de ani) și Amos Bocelli (26 de ani), din mariajul cu Enrica Cenzatti, prima iubire a artistului cu care a fost căsătorit timp de 10 ani.

Deși este orb de la 12 ani, acest lucru nu l-a împiedicat pe artist să ducă o viață normală și să facă tot ce își dorește, cum ar fi chiar și o plimbare cu bicicleta.

foto: Instagram Andrea Bocelli/Veronica Berti

Citește și: Ce băiat frumos are Andreea Bocelli. Cei doi au lansat împreună un duet emoționant, iar reacția tenorului când fiul începe să cânte e incredibilă

xAndrea Bocelli este orb de la 12 ani, dar acest lucru nu îl împiedică să facă nimic din ce își dorește. Cum a fost surprins în vacanța din Italia