Împreună cu iubita lui, Elena, sunt părinți cu normă întreagă. Recent, acesta, pe numele din buletin Vasiliu Matei, a povestit despre fetița lui, Mia, și despre cum e viața lui în prezent, la 37 de ani.

A mărturisit că este un tătic devotat și că nu prea mai are timp pentru el. Foarte dichisit și atent cu fizicul lui până nu demult, cântărețul a declarat că a renunțat la sală deoarece atunci când are puțin timp liber preferă să-l petreacă alături de familia lui.

”Am o fată superbă. Are doi ani și ochii verzi. Nu mai fac (sală, n.r). Nu mai am pătrățele și nu mai am timp deoarece îmi împart viața între Mia, că îmi este drag să stau cu ea, cu familia, și cu Elena, iar în restul timpului trebuie să tragi din greu, mai ales că studioul este pe rampă.”, a declarat Matteo pentru sursa citată.

ea-este-MiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Matteo se simte împlinit pe toate planurile

Matteo trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, iar artistul este împlinit pe toate planurile, atât pe cel personal, cât și pe cel profesional, după cum singur recunoaște.

Matteo și Elena Neagu au o relație solidă, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme. Pandemia nu a făcut decât să o concolideze, oferindu-le timp pentru ei.

Vezi și Fetița Simonei Gherghe a împlinit cinci ani: „Nuchi a mea s-a făcut MARE! Ca un fir de păpădie”

Citește și:

Feli, adevărul despre relația actuală: ”Eu nu am avut fluturi în stomac. Imediat am rămas gravidă. Nu știu dacă îmi pare rău”

Ce beneficii materiale a avut Dani Oțil de pe urma Mihaelei Rădulescu: ”Am primit un BMW nou”. Ciudată a fost însă reacția sa