Regele Iordaniei  Abdullah al II-lea și soția lui, regina Rania, au cu ce să se mândrească. Cei doi au două fete superbe, prințesa Salma și prințesa Imam (22 de ani), și e una mai frumoasă ca alta. Ba mai mult, fiica cea mică, Salma, în vârstă de 18 ani, a absolvit recent prestigioasa academie militară Sandhurst. Regina și regele  au fost prezenți duminică  la Royal Military Academy Sandhurst, în Anglia,  pentru ceremonia de absolvire a fiicei lor, fiind extrem de emoționați.

regina Rania si fiicele ei, Salma si ImanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Antonia, în topul celor mai frumoase femei din lume! A reușit să o surclaseze pe cea mai frumoasă fetiță din lume

Prințesa Salma este fiica cea mică

Regina Rania a postat o imagine cu Salma pe contul său de Instagram, felicitând-o pentru că a terminat școala de ofițeri, alături de mesajul: ”De la rochia de bal de acum câteva luni până la uniforma militară de azi, ai dovedit cât de capabilă ești! Felicitări, fiicei noastre Salma!”.

Fratele mai mare al Salmei, Al Hussein bin Abdullah II, prințul moștenitor al Iordaniei, a fost, de asemenea, prezent la eveniment, și a postat, la rândul lui, o imagine cu el și Salma la ceremonia de absolvire, comentând: ”Suntem întotdeauna mândri de tine”.

 

Academia militară Royal Military Academy Sandhurst (RMAS), cunoscută mai simplu ca Sandhurst, este prestigioasa academie militară a Armatei Britanice, centrul de pregătire pentru ofițeri, aflat în orașul Sandhurst, Berkshire, la aproximativ 55 km de Londra.

Regina Rania, o prezență foarte puternică în social media, are mai bine de 10 milioane de urmăritori pe Twitter și aproape 17 milioane de fani pe Facebook. De asemenea, aceasta are mai bine de 60.000 de fani pe YouTube, platformă pe care postează aparițiile și discursurile sale la diferite evenimente internaționale.

Citește și: