Din pozele postate de prezentatoare, dar și de cântăreț, fanii sunt convinși că cei doi s-ar afla în Maldive, însă ei au fost discreți și nu au spus unde sunt.

Smiley le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare faptul că se află pe o insulă, însă nu a specificat pe care dintre ele.

“V-am ținut pe silent pentru că am fost între insule. Acum am ajuns acolo unde stăm și voiam doar să vă transmit mult soare, multă energie pozitivă. Eu sunt cu familia în vacanță și ne bucurăm de prima vacanță în trei”, a fost unul dintre mesajele postate de Smiley, pe pagina sa de Instagram.

Cântărețul le-a dezvăluit internauților faptul că abia aștepta să plece în vacanță cu fiica sa, mai exact, acesta era nerăbdător să aibă familia completă.

gina si smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

“Parcă aștept vacanța asta de o viață…și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță!”, a mai scris vedeta.Pe de altă parte, prezentatoarea TV este mai fericită ca niciodată. Aceasta a postat mai multe fotografii și videoclipuri în care radia de bucurie. Se vede că această escapadă le-a prins bine, atât ei, cât și lui Smiley. Amândoi se bucură de liniște alături de cea mică, nisipul fierbinte, soarele arzător, dar și un peisaj demn de invidiat.

Smiley a publicat pe Instagram o imagine în care el apare în prim-plan, alături o are pe Gina Pistol, iar în brațele lui e Josephine. Toți par liniștiți și relaxați, bucuroși de prima vacanță în familie. Cântărețul a avut și un mesaj de transmis pentru toți cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare. „Nu suntem la Survivor România, nici la Asia Express, dar suntem o echipa redutabilă în vacanță”, a notat pe Instagram Smiley.